Før Kampen: Byneset – NTNUI 2

BYNESET – NTNUI 2

TORSDAG 10.MAI

KL. 20:00

RYE KUNSTGRESS

DOMMER: HARALD INGE JOHNSEN, LEINSTRAND IL

logohk

Torsdag, kristi himmelfartsdag, helligdag, fridag og ikke minst kampdag!

Fjorårets suverene ener i avdelinga vår kommer på besøk.
I fjor dro de hjem med buss 75 med 1-5 og 3 komfortable 3 poeng i bagen.
Denne gang er også kampen timet perfekt med bussavgangene slik at disse stakkars billøse studentene skal komme seg til og fra, men kanskje ikke med like mange poeng med seg inn til byen.

Vi kommer fra et braktap i Selbu, mer om det i en bitteliten «etter kampen» nederst i denne saken, siden vi aldri kom med noe etter den kampen (reporter var hjemme i Trondheim)
Men det er ei uke siden nå. Fått gjort unna et par økter og satser på at vi er vel forberedt før møte med avdelingsfavoritten.

For hvem husker ikke ligapremieren 2017 på Lade. NTNUI-dødaren, Robin Leren avgjorde kampen til vår favør ett lite timinutt før slutt og vi tok med oss 1-2 og tabelltopp.
Det var første dag etter påskeferien og studentene hadde så vidt rukket å gå av toget etter påsketuren og vi dro full nytte av det. Kampen skulle egentlig spilles i juni, men lagleder som hadde studert NTNUI 2 sin utvikling gjennom sesongen før så muligheten til å få til en tidligmatch istedenfor. Heldigvis var kampen plassert slik at den havnet midt i eksamenstida og de gikk med på omberammingen. Alt ble egentlig ganske perfekt.

Litt rotete kamp og laber kvalitet fra begge lag den dagen, noe det svakeste laget selvfølgelig dro nytte av. Tom Pedersen ga oss ledelsa på en corner rett før pause før de utlignet en eller annen gang ut i andre omgang. Husker ikke hvordan, for hvem bryr seg om det. De trykket på hele veien og vi forsvarte oss godt.
NTNUI 2 ville vinne kampen mest, angrep med alt de hadde og da ble det rom for den lille lynvingen vår. Pen kontring, nydelig skudd. Keeper hørte bare nettmaskene blafret bak seg når Robinho curlet ballen i lengste fra 16-17 meter!

Faktisk så har 66,67% av målene til Robin for Byneset på seniornivå kommet mot NTNUI 2. Å ja, HAN STARTER IGJEN. Regner med de skjelver godt der oppe på Gløshaugen!

Det nederlaget svidde såpass for studentene at de enkelt å greit bestemte seg for at de ikke ville tape mer den sesongen, og sånn ble det. (nesten)
Litt gullhår med utligning på Kvål 5 minutter på overtid selvfølgelig, men gode lag har litt flaks sies det.
Seier i studentcupen i Sogndal og alt var fryd å gammen. Men så klarte de å rote det til å tape kretsfinalen mot Ørland i Abrahallen, og dermed ble ikke Robin den eneste matchvinneren mot NTNUI 2 i 2017!

Som statistikken viser så har vi de siste 6 årene en POSITIV statistikk mot de nest beste fra universitetet. Artig for de at de fikk en seier mot oss sist etter å feilet så mange ganger. Men nå har vi vært snille nok, på tide å vise hvem som er sjef igjen!

Så skal kampen dømmes av en leinstranding.
Sist Harald Inge dømte oss var borte mot Vanvik i 2015 i noe kretsen hadde klart å valgt ut som en «fair play-kamp». På banen ble det alt annet, en skikkelig knokkelkamp som dommeren selv får ta sin del av æren for med mye uortodoks dømming.
Kampen endte 3-3 etter at vi hadde hentet inn 2-0 og snudde til 2-3 før de utlignet mot slutten på en vanvittig fin søndag ettermiddag i solskinn der ute på Fosen.

Troppen

Kristi himmelfart betyr at mange av de mer erfarne har tatt langhelg, noe som betyr fravær på spillere som Fredrik og Pål som begge har startet samtlige kamper så langt i år.
Bendik fortsatt skadet, det er selvfølgelig et gigantisk tap for samtlige lag i 5.divisjon, men ekstremt gledelig er det at superbacken Glenn er tilbake i trening og faktisk i god nok skikk til å være med i troppen i alle fall.
Forventer å se han i full vigør langs venstrekanten snart, alle høyrevingers mareritt!

Vi stiller sannsynligvis slik:

NTNUI211H2
Benken:
Jon Olav Hoem
Svein Ove Fagerheim
Severin Frengen
Ludvig Lindreitli
Abel Araya
Martin Unsgård
Glenn Inge Angell

Motstanderen

Hva skal man si? Solid.
Vant avdelinga som sagt i fjor, men siden førstelaget til NTNUI som spiller i divisjonen over ikke klarte opprykk til 3.divisjon, så hadde dessverre ikke «B-laget» anledning til å ta turen opp. De måtte gi den billetten videre til tut og kjør-laget, Støren som kun er en kasteball å regne i divisjonen over.
Synd, de hadde fortjent ett opprykk og de er definitivt gode nok. Kanskje bedre enn A-laget også faktisk! (Slo de i en treningskamp)
Men sånn er det en gang blitt og B-laget traver videre i 5.divisjon i samme stil som i fjor.
Så langt har de (selvfølgelig) vunnet alle sine kamper. Noen tette og jevne kamper og en nedsabling av sterke Bjørgan er fasiten så langt i sesongen 2018.

Bruker å trekke fram toppskårere og slikt på motstanderlag, men denne gang står vi over den. Uansett hva de stiller med så er det kvalitet i alle ledd.
Håper selvfølgelig på at 89’ern fra Leinstrand, den tidligere Byneset-spilleren til og med G16, Torkel Vindspoll er med i kamptroppen denne gang.
Han har tross alt 100% tapsprosent mot Byneset, regner med han ønsker å forbedre den.

RH

SELBU – BYNESET 4-1 (1-1)

1-0 Selbu 13′
1-1 Bjarte 33′
2-1 Selbu 57′
3-1 Selbu 70′
4-1 Selbu 83′

Gule kort: Abel og Thomas

31944362_10160335039285181_6623534397356244992_n

Etter de rapportene man har fått fra de som var til stede i Selbu denne kvelden så spilte vi tidvis meget bra.
Hovedtrener, Ketil omtaler første omgang som årsbeste. Da holder vi kula på bakken og spiller rundt motstanderen. Misbruker sjansene når de kommer å da ble det tippetegn U ved halvtid.

Tok tak etter pausen, men igjen så er vi ikke gode nok foran mål og når de får rotet inn et nytt ledermål så begynner vi i kjent Byneset-stil å stresse. Selv om kampuret viser 57 minutter så skal vi på død og liv fram å utligne med en gang istedenfor å fortsette med det som har fungert i en time. For en ting har vi bevist, lange baller, poling om du vil, der er vi dårlige. Da går vi rett i fella, som vi egentlig setter opp mot oss selv, begynner å spille på motstanderens premisser og da taper vi faktisk 4-1 mot et lag vi burde slått 4-1.

Og dermed står vi med 3 poeng etter 3 kamper. Burde hadd flere. Kunne med maks tur ha stått med 9, og det er ikke sagt med en patriotisk stemme. Har vært minst på høyde med begge vi har tapt mot, men har manglet det siste lille og kamper har bekket i motstanderens favør. Kan bli kostbart utover, men fortsetter vi i samme spor så vil poengene komme også, vær trygg på det!

Logo
Lagene entrer Ryebanen ca. 20:00.
Vi kjører på med kiosk, loddtrekning og god stemning som vanlig.
Kom på Rye, slå av en prat med hyggelige mennesker med kaffe i den ene hånda og et kakestykke i den andre, ta med deg fruktkurva fra Prixen hjem etter kjøp av et vinnerlodd i kiosken og ikke minst, nyt litt god breddefotball!

Vi sees!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s