Byneset – Hegra 5-2 ( 2-0 )

Mål: 1-0 Pål (Stian) 23′ – 2-0 Fredrik (Thomas) 37′ – 3-0 Thomas (Fredrik) 61′ – 4-0 Bjarte (Thomas) 68′ – 4-1 Hegra Straffespark 79′ – 5-1 Fredrik (Thomas) 87′ – 5-2 Hegra 88′

Sjanser: 9-6

Gule kort: Abel 24′ – Kristoffer 56′

Røde kort:

Tilskuere: ca 30

HegraH11

Bytter:

Daniel inn for Ola 55′
Tor inn for Abel 68′
Severin inn for Bjarte 82′
Ludvig inn for Robin 82′

Coop_Prix_logo

Etter en lang søndag med timesvis av spenning og nervøs endeløs vandring rundt på stua så var det endelig klart for avspark på Rye.
Hegra kom på storfint besøk på en dag hvor været vekslet mellom sol og regn fra time til time.
Vi stilte et sterkt lag for anledningen men uten viktige brikker som Bendik og Glenn.
Attenmannstropp er uansett sterkt på en søndag med mulighet for langhelg for mange.

En jevn åpning på oppgjøret hvor Hegra hadde et lite overtak. En stor sjanse til hvert lag pluss noen småfarligheter for gjestene. Luktet vel kanskje en borteskåring halvveis i omgangen, men vi ville det annerledes.

Stian gikk ut på høyre for å svinge inn et hjørnespark etter 23 minutter. Presist slått på bakre hvor stopperkjempen Pål Jacob sto helt alene. Kontant fra pannebrasken og vi var foran på tavla!

Etter skåringa fikk vi bedre kontroll på oppgjøret og da kunne vi lik så godt doble før hvilen.
Arnesen, som er best kjent for det han gjør med beina enn med hodet, stusset ballen nydelig inn i bakrom hvor godstoget fra Steinkjer kom dundrende. Rett på mål med mann i rygg viste Fredrik hvor sterk han er, holdt lett unna oppasseren og kontant i nettmaskene. 2-0, 37 minutter!

Vi har god kontroll ut omgangen og gikk inn i garderoben med den farlige ledelsen, 2-0.

I andre omgang var det igjen Hegra som fikk et knepp bedre start enn oss, men de helt store farlighetene kom de ikke til.
I før kampen sa jeg at det var et tidsspørsmål før de offensive kombinasjonene skulle sitte, og sannelig gjorde de det i dag.
For denne gang byttet de to angriperne roller.

Fredrik fikk med seg ballen i en 50/50-situasjon med gjestenes back. Tok fram silkefoten og vips så var Arnesen, som hadde gått målbevisst inn i bakrom, alene med keeper.
Med utrusende keeper og motspillere bak og på siden så holdt den sindige finnmarkingen roen og plasserte ballen lekende lett bak keeper! 3-0, 61 minutter.

Bakrom var gjennomgangsmelodien i dag og 7 minutter senere var det Bjarte som tok turen fra midtbaneposisjon og bak forsvarets firer. Igjen var Thomas Arnesen servitør og når keeper kom ut på halvsdistanse så var jobben enkel for den lokale midtbanekrigeren. Pen bue over keeper og 4-0!

Rett i forkant av målet hadde vi en situasjon hvor en Hegra-spiller soleklart spilte ballen tilbake til målvakten som valgte å plukke ballen opp i armene. Det har som kjent ikke vært lov siden Erik Thorstvedt var norsk landslagskeeper og dermed fikk Fredrik en gyllen mulighet fra en 13-14 meter. Men med innsida gikk skuddet over mål.

Vi lå å luktet på en clean sheet, men et lite timinutt før slutt så mente dommeren at Kristoffer dro fordel av ei arm som hang rett ned på et skudd fra kort hold. Handssituasjoner er en egen debatt, men man kan jo spørre seg:
HVOR I ALL VERDEN SKAL SPILLEREN HA HÅNDA SI?

Og dermed sprakk nullen for vår del, kontrollert satt straffe opp i venstre. Andreas lå som passiv tilskuer i motsatt.

Vi skulle ta tilbake firemålsledelsen 3 minutter før full tid. Arnesen med skudd fra like utenfor 16 som keeper ga en enkel retur på. Fredrik sto helt alene på høyresiden inne i 16 og fra spiss vinkel fikk han satt den forbi keeperen.

Minuttet etter kom det et trøstemål, et pent satt skudd fra 16 ned i venstrehjørnet og Andreas hadde ingen sjanse til å redde forsøket.

Dermed ender årets første hjemmekamp med sifrene 5-2 og vi innkasserer årets første trepoenger!
Kampen var jevnere enn det resultatet viser, men i dag så satt det offensive for vår del og vi klarte å vippe det i vår favør i motsetning til Leksvik-kampen. Vi var vassere foran mål enn motstanderen og skåret på over halvparten av sjansene våre.
Mye å ta med seg videre og fortsatt mye som kan bli bedre.

Publikumsoppmøte var strålende. Været holdt seg bra gjennom kampen selv om vinden på Rye ga noen sure gufs.
Janne Jacobsen stakk av med fruktkurva fra Prixen i pausen i hard konkurranse fra resten av de oppmøtte.

Vi takker publikum og motstanderen for kampen og ser nå fram mot Selbu på bortebane førstkommende torsdag før vi nøyaktig ei uke senere tar i mot avdelingsfavoritten NTNUI 2 på Rye.
Håper dagens kamp ga mersmak og ønsker alle sammen velkommen tilbake!

Coop_Prix_logo Man of the Match

I dag får alle godkjent for innsatsen. De offensive spillerne viste seg mest frem i dag og da sto valget mellom noen der framme.
Valget kunne godt ha endt på Fredrik, men arbeidsmauren på topp som bokførte seg for skåring og to assister stikker i dag av med prisen!

Vi gratulerer THOMAS ARNESEN med innsatsen og en fortjent bestemannspris!

DSC_1105

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s