Byneset – NTNUI 2 1-5 (1-3)

0-1 NTNUI 19′ – 0-2 NTNUI 30′ – 0-3 NTNUI 36′ – 1-3 Robin Leren (Thomas Arnesen) 38′ – 1-4 NTNUI 60′ – 1-5 NTNUI 85′

Gult kort: Ketil Bjørnbeth 67′

Tilskuere: ca. 25

NTNUI211H
Bytter:

Ola Ørstad inn for Glenn Angell 64′
Arve Skjøstad inn for Kristoffer Lie 79′
Ludvig Lindreitli inn for Bjarte Skarsvåg 86′

12980515_1141206925910772_1232631925_n

24 timer før kampstart la vi ut en tropp på hele 18 mann, hvorav 3 halvskadde spillere som helst ikke skulle spille denne kampen var med. Utover mandag formiddag rant forfallene inn og plutselig var vi knapt nok folk og alle de halvskadde måtte starte kampen. Dette var en bonuskamp for oss, hjemmekampen mot Tynset 2 førstkommende søndag var en mer realistisk poengmulighet og derfor meget ugunstig å måtte bruke spillere vi helst skulle spart.

Med Bendik ute med sykdom så ble det anledning for en aldri så liten debut fra start for den høyvokste juniorspilleren, Adrian Johnsen.
Innhopp mot både Gimse og Trønder-Lyn for stopperen hvor han hadde klart seg godt gjorde at vi ikke nølte ett sekund og ga han ilddåpen mot avdelingas desidert beste lag.

Kampen i seg selv ble så vanskelig som man trodde og det var egentlig aldri snakk om hvor poengene skulle ende denne vakre høstkvelden.
Relativt rolig åpning på kampen uten noen store sjanser, men noen halvsjanser for begge lag før gjestene etter 19 minutter sprakk den berømte nullen.
De skulle også øke ledelsa både en og to ganger før vi kom på skåringslista.

NTNUI 2 hadde akkurat økt på til 0-3 og hadde ikke sluttet å feire enda når vi slo til. Remi vant en hodeduell før Arnesen vant den neste. Ballen endte opp i beina på Robin som fra 25 meter på halvspretten prøvde lykken. Lykken sto den kjekke bi denne gang, og ballen gikk i en flott bue over målvakten som sto på halvdistanse, 1-3 med 7 minutter igjen til pause.

Siste som skjedde før hvilen var at Arnesen kom alene med keeper, men under press fra en forsvarer i rygg så ble sistetouchen en smule for hard og keeper kom fint ut å fikk blokkert skuddet fra finnmarkingen. Kunne virkelig ha laget litt spenning i oppgjøret inn til pause, men vi måtte se at gjestene tok med seg ei tomålsledelse inn i garderoben.

I banespillet hang vi godt med, men gjestene hadde vesentlig mer snert over angrepsspillet sitt og er noen hakk vassere enn oss.

For kampen fortsatte egentlig i samme spor i 2.omgang også, og de helt store sjansene uteble i store deler av omgangen.
Etter timen kommer den endelige «spikern i kista» når NTNUI 2 utnyttet seg av et balltap fra oss på midten og når de får muligheten så tar de den og 1-4.

Rett før slutt skulle også 1-5 komme på et frispark som ble slått på lengste og vi fulgte ikke angriperen som fikk stange ballen i mål fra kloss hold.

Ikke noe vits i henge med hodet av den grunn, kampen i dag var en «long shot» uansett og vi har bedre muligheter i de siste to oppgjørene, på papiret i alle fall.
Nå satser vi på at folk holder seg friske og skadefri denne uka slik at vi stiller sterkt på søndag når vi får storfint besøk fra Hedmark.
Robin og Kristoffer stiller ikke, men både Fredrik og Abel har meldt seg kampklar. Bendik stiller nok også etter sykdom.
Glenn og Remi forhåpentligvis i nærheten av 100% når kampen starter.
Sydenfarer Megård returnerer nøttebrun og kampklar.
Ingen suspensjoner til kampen.

Vi har kanontrua på seier, ingen som helst tvil om det!
Denne kampen skal vi vinne!

Mer om denne når det nærmer seg søndag!

Nedrykksstriden

Oppdatering fra bunnstriden etter at den 16.serierunden er ferdigspilt.
Ingen lag vant av de som kan rykke ned. Oppdal tok ett poeng borte mot Støren og Tolga – Jonsvatnet endte med poengdeling.
Gimse og Tynset 2 tapte.

Nå gjenstår 2 runder og de siste to rundene spiller alle samtidig, søndag kl. 14:00.
Følgende oppgjør venter nå til helga:

Brekken – Støren
Oppdal – Jonsvatnet
Gimse – NTNUI 2
Byneset – Tynset 2
Trønder-Lyn  – Tolga-Vingelen

De to på bunn møtes i en kamp Oppdal er storfavoritt på forhånd med tanke på form.
Regner egentlig med at Oppdal vinner sine to siste og ender på 20 poeng. Rett og slett imponerende det de har gjort i høst etter å ha tatt 0, NULL poeng i vår.
Uansett hvordan dette ender for Oppdal, så tar vi av oss hatten for snuoperasjonen de har gjort der oppe.

Taperen av Oppdal og Jonsvatnet kan være klar for 6.divisjon på søndag om vi og Tolga tar poeng i våre kamper. Tynset 2 og Gimse vil med seier sikre seg en plass i 5.divisjon med seier uansett hvordan det skal gå i de andre kampene. Vi kan også gjøre det med seier og noen resultater vår vei, siden det er innbyrdes oppgjør i bunnen i siste serierunde hvor da naturligvis ikke alle kan ta 3 poeng.

Vanskelige kamper for både Gimse og Tolga-Vingelen i helga.
Gimse avslutter borte mot Tynset 2 i siste og Tolga har 2 kamper igjen etter denne siden de har en hengekamp mot NTNUI 2 i midtuka mellom de to siste rundene. Oppdal er motstander i siste serierunde!

Jonsvatnet har Brekken hjemme på miniputtbanen på Solbakken i siste.

5 Gimse 16 19
6 Tynset 2 16 18
7 Byneset 16 17
8 Tolga-Vingelen 15 17
9 Jonsvatnet 16 14
10 Oppdal 16 14

Så kan vi nevne at opprykksstriden faktisk lever enda siden Støren rotet vekk 2 poeng mot ett Oppdal-lag som spilte 50 minutter med en mann mindre på fredag. Trenger bare ett poeng for å sikre. Brekken borte og oss på hjemmebane venter. Trønder-Lyn må vinne begge sine og har den «umulige» oppgaven igjen i siste runde når de reiser til Lade for å bryne seg på NTNUI 2. Tolga-Vingelen som nevnt hjemme på Sørøya på søndag.

12980515_1141206925910772_1232631925_n MAN OF THE MATCH

Ketil gjorde en strålende jobb på midten og Robin jobbet hardt på topp og skåret målet vårt, men de får bare pallplassene denne gang.
Robins spisspartner gjorde nok en gang mer enn en manns jobb for oss.
En arbeidshest uten sidestykke, løper og tar jobben for laget hver eneste kamp, til og med når feberen ligger å lurer på rundt 40 så fullfører han 90 minutter.
Lukter kanskje ikke like mye mål av gutten som det gjorde før, men innsatsen er god og målene vil igjen komme, det føler vi oss mer enn trygge på!

Håper på samme innsats igjen på søndag, THOMAS ARNESEN!

DSC_1105

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s