Byneset – Oppdal 2-2 (2-0)

Mål: 1-0 Kristoffer W. Lie (Fredrik Høgaas) 28′ – 2-0 Thomas Arnesen 31′ – 2-1 Oppdal 59′ – 2-2 Oppdal 62′

Gule kort: Remi Andre Solem 90′

Røde kort: Ingen

Tilskuere: ca. 20

Jonsvatnet11H
Bytter:

Abel Araya inn for Ola Ørstad 59′
Marius Megård inn for Glenn Angell 59′
Ludvig Lindreitli inn for Emil Svendsen 70′
Robin Leren inn for Ketil Bjørnbeth 78′

Mylder design

Høstsesongens og ukas andre kamp. Nok en hjemmekamp og denne gang var det tabelljumbo Oppdal som kom på besøk.
Oppdal tok sine første poeng for sesongen kun dager i forkant når de tok en utrolig sterk borteseier mot Brekken og kom til denne kampen med masse selvtillit.

Vi hadde også startet høstsesongen godt med 3 poeng mot Jonsvatnet kun 3 dager tidligere. Det våkne øyet kan se at vi startet med samme ellever i begge kampene, never change a winning team heter det jo tross alt.

På tribuneplass var det nokså stille og rolig av den grunn at Rosenborg spilte en relativt viktig kamp i Amsterdam samtidig, men det er det ikke noe å gjøre med.

Vi gikk ut i 100, og overkjørte Oppdal første 10. Fredrik alene kunne nesten ha avgjort kampen innen kampuret viste tosifret minutter, men vi sløste med sjansene.
Oppdal spiste seg gradvis inn i oppgjøret og utover omgangen så er det gjestene som er svært nære å ta ledelsen ved et par anledninger, men Eirik fortsatte storspillet fra mandagens kamp.

Men så sprakk nullen og det var en svært så usannsynlig målskårer som skulle tegne seg på skåringslista.
Emil vant igjen ballen midt på banen og spilte ballen videre til Fredrik som holdt unna sine oppasser i kjent stil før han dyttet ballen videre hvor vår lille magiker, Kristoffer kom på et sugende midtbaneløp. Klemte til å ballen gikk i en flott bue over keeper og inn nettmaskene og vi tok ledelsa i oppgjøret!

Bare 3 minutter senere smalt det igjen.
Arnesen fikk ballen i beina fra en motstander og avanserte ca. 10 meter til han nådde 16meterstreken. Han husket hva treneren hadde sagt på forrige trening; «trenger ikke å skyte så hardt, bare sikt på et hjørne», og det var akkurat det finnmarkingen gjorde.
Han valgte seg ut hjørnet ved nærmeste stolperot og keeper kunne ikke nå bort og vi doblet ledelsen vår til 2-0!

Andre omgang ebbet ut uten noen store sjanser siste 15 og vi kunne ta med oss ei solid ledelse inn til hvilen.

I 2.omgang begynte Oppdal å presse enda litt høyere og stresset oss enda mer enn i 1.omgang. Vi begynnte å slurve med alt vi gjør og dette gir Oppdal blod på tann.
Vi begynte å lempe lengre, noe vi ikke behersker og gjestene var plutselig inne i dette for fullt og ei skåring lå i lufta.

Og den kom. Et hjørnespark som ble svingt inn på første stolpe hvor Oppdals lengste mann kom løpende fullstendig alene. Fikk en enkel jobb med å stange ballen i mål og nå var det kamp igjen for fullt.

Rett etterpå slipper vi inn et nytt mål.
Vi var alt for offensive på stillingen 2-1 og begge backene har sagt farvel til sine forsvarskollegaer og stukket i angrep når vi mister ballen i oppbygningsfasen.
Emil er 20-30 meter unna vingen sin som ballen ble spilt ut til. Med slike arbeidsforhold ble det enkelt for driblefanten som enkelt kunne ta med seg ballen mot mål og like enkelt kunne overliste vår sisteskanse. 2-2.

Etter dette var det en halvtime med full hawaii og sjanser begge veier.
Vi er definitivt det svakeste laget i avdelinga når det bølger fram og tilbake og vi var egentlig heldige som ikke slipper inn flere mål, spesielt første 10 etter utligninga.
Men all løpinga til Oppdal kostet krefter og vi tok litt mer over siste kvarteret.
Farligst var vi nok på de meget gode hjørnesparkene til Marius, men dessverre så klarte vi ikke å få satt ett av de i kassa.

Dermed ender kampen på Rye 2-2 og begge lag virket skuffet etter kampslutt.
Kampen kan minne om hjemmekampene mot Tolga-Vingelen og Gimse i vår.
Tolga-kampen burde vi ha avgjort til pause, klarte det ikke og leverte en 2.omgang av det pinlige kaliberet som gjorde at gjestene kunne reise hjem til Hedmarken med 3 poeng.
Gimse-kampen klarte vi å avgjøre til pause og derfor så gjorde det ikke så mye at vi spilte en dårlig 2.omgang da og det endte med en solid seier, 5-2.

Da tar vi med oss 4 poeng fra høstsesongens første uke.
Skulle gjerne hatt 6, men slik ble det dessverre ikke.
Nå venter Tolga-Vingelen til gresskamp på Tolga neste helg før vi reiser til Brekkåsen for å måle krefter med Gimse uka etterpå.
Tøffe oppgjør hvor det er mulig å fortsette poengfangsten om vi klarer å møte på trening de neste ukene for å spisse formen inn mot de viktige kampene.

Neste hjemmekamp er mot Trønder-Lyn 14.september på Rye.
Vi sees da!

Mylder designMAN OF THE MATCH

Denne gang ble det nevnt 2 navn i diskusjonen om BB-prisen og det var de to sentrale midtbanespillerne fra start. Valget endte opp med en marginal seier til kaptein Ketil Bjørnbeth.
Veteranen er viktig på midten for oss og gir oss både duellstyrke og ro med ball. Spesielt det sistnevte er han veldig flink til og det trenger vi. Ble kanskje litt for hawaii for han utover i omgangen når løpskraft ikke er hans største styrke og i alle fall ikke med 90 beinharde minutter mot Jonsvatnet kun 3 dager tidligere.
Hans makker Even Unsgård gjorde også en fin figur og gir mye av de samme kvalitetene som Ketil gir oss. En god nummer 2 denne gang.

Gratulerer!

_MG_4492

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s