Tynset 2 – Byneset 1-1 (1-1)

Mål: 1-0 Tynset 9′ – 1-1 Emil Svendsen (Marius Megård) 45′

Gule kort: Ingen

Røde kort: Ingen

Tilskuere: ca.60

TynsetB11
Bytter:

Marius inn for Remi 16′ – Lyskeproblematikk
Robin inn for Håkon 46′ – Spilleren var låst inn i garderoben
Håkon inn for Robin 47′ – Spilleren hadde endelig sluppet fri
Robin inn for Håkon 61′ – Taktisk bytte
Tor inn for Ketil 75′ – Taktisk bytte

klund
Etter mange arbeidstimer bak oss reiste vi rett fra jobb og til Tynset denne onsdag ettermiddagen. Minibussen var ikke å oppdrive så vi tok fatt på reisen fordelt på privatbiler denne gang.
Etter ett par flotte timer bak rattet langs Østerdalens vakre natur og omgivelser så nådde vi bygda Tynset og praktanlegget Nytrømoen.
Tynset stilte ganske ungt siden A-laget spilte borte mot Stabæk 2 i Bærum kvelden før og ingen fra det laget deltok denne kvelden. Vi manglet også en god del, men største spenningsmomentet for oss var hvordan vi kom til å takle ny trener som betyr ny formasjon og ny spillestil.

Det er definitivt vertene som kom best i gang og ledermålet kom før vi rekker å nå tosifret minutter på kampklokka.
Vi mistet ballen sentralt på midten og Tynset utnyttet bruddet ved å sende en ball gjennom til en angriper som alene med Eirik var sikker når han først rundet sisteskansen før han trillet ballen inn i det tomme målet, og dermed hadde vi nok en gang fått en dårlig start.

Og det kunne fort ha blitt mer også.
13 minutter ut i omgangen kom de alene med Eirik igjen, og nok en gang ble han rundet lett, men denne gang får Eirik ei hånd på motstanderens fot og straffespark var den meget korrekte avgjørelsen.
Straffen er grusom, svakt slått ganske lavt uten kraft til venstre og når Eirik først går riktig vei så er det umulig å ikke redde.

Utover omgangen spilte vi oss litt opp, men vi skapte ingenting mot motstanderens meget pratsomme keeper.
Tynset hadde noen gode sjanser og noen halvsjanser som endte resultatløst.

I det uret traff slaget 45:00 sendte Marius inn et frispark farlig inne for Tynsets mål. Alle øyne var rettet på Håkon inne i femmeteren, og når ballen passerte han så sto Emil alene på bakre stolpe. Den rutinerte høyrebacken satte pannebrasken til og keeper kunne intet gjøre på hodestøtet fra kort hold, og dermed kunne vi ta med oss ett mål, ett uavgjortresultat og en god dose selvtillit inn til hvilen.
Så trenger man ikke å diskutere så veldig mye på om det var fortjent ut fra spill og sjanser, for det var det ikke. Men det er som kjent målene som teller!

Etter en god pauseprat gikk vi ut til 2.omgang.
Alle bortsett fra Håkon som var på toalettet når vi andre gikk ut og låste døra.
Døra og låsen var fra mellomkrigstiden og ingen mulighet for å låses opp fra innsiden, dermed måtte vi slenge innpå Robin fram til Håkon kom seg ut.

2.omgang var en god omgang for vår del. Vi spilte oss bra opp, og ble bedre og bedre for hvert minutt.
Problemet var at vi ikke skapte noe spesielt foran mål. Tynset skapte de største og fleste sjansene etter pausen også, men en mye jevnere match.
Vi klarte å utnytte at Tynset så og si spilte 5-0-5 og det var mye rom på midten og vi klarte å holde i kula i større og lengre perioder utover kampen.

Ble litt hawaii mot slutten når begge lag gikk for seiersmålet, men de helt store sjansene uteble og dermed ble det poengdeling denne flotte kvelden på Tynset hvor ca. 3 000 000 mygg hadde tatt turen for å støtte opp om laget sitt.

Vi gikk for tre poeng i kveld men endte med ett, og tar med oss det positive.
Vi gjorde en mye bedre kamp enn det vi har gjort i det siste og kampen, spesielt 2.omgang er et bra grunnlag som vi må bygge videre på inn mot hjemmekampene mot Støren (mandag) og Brekken (torsdag) neste uke.

Så må vi ta av oss hatten, vi hadde faktisk en supporter som reiste hele veien fra Byneset til Tynset i kveld. Remis far, Bjørn tok turen å støttet laget og det setter vi enormt stor pris på!
19427686_10158901290645181_434396520_n

klundMAN OF THE MATCH

I dag var det mange gode kandidater til banens beste.
Vi har en keeper som redder oss flere ganger å ble viktig der bak. Marius gjør et meget imponerende innhopp på venstreback, en ukjent posisjon.
Thomas Arnesen jobbet utrettelig over hele banen, samme kan man si om både Ola og Stian også. Kristoffer solid på midten.

Men etter en nøye vurdering endte det opp på en annen enn de nevnte ovenfor.
Vår lynkjappe venstreback måtte inn på stopperposisjon når Remi måtte ut. Det var ikke det dummeste valget som ble gjort denne kvelden, for gjestene angrep med hurtige spisser i bakrom og da ble farta viktig for de bak i midten. Solid i det defensive og i tillegg så truet han offensivt også og kunne fort ha fått en assist etter ett 70metersløp hvor Robin var en halv skostørrelse fra å få tuppa i nettet.

Glenn Angell er K. Lund Man of the Match!

DSC_1117

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s