Før kampen: NTNUI 2 – Byneset

NTNUI 2 – BYNESET

TIRSDAG 18.APRIL 2017

KL. 19:30

LADE 4 KUNSTGRESS

DOMMER: KÅRE KVALØY, NARDO FK

klund

Da er det endelig på tide å få sparket i gang fotballsesongen 2017!
Etter mange måneder med hardtrening og treningskamper er det på tide å finne ut hvor godt arbeidet i vinter har vært, og svaret kommer nå på tirsdag!

Første utfordring er en av sesongens tøffeste matcher på papiret når B-Laget til NTNUI står på den andre banehalvdelen. Studentene endte egentlig på sikker 4.divisjonsplass i fjor, men fordi førstelaget rykket ned fra 3.divisjon så måtte de ta turen ned et nivå.
NTNUI 2 er et selvstendig lag og det er ingen spillerflyt mellom første- og andrelaget, derfor er sikkert ekstra bittert å bli sendt ned til 5.divisjon.
Dette er en fremflyttet kamp, egentlig er det 7.serierunde vi starter sesongen med. Kampen ble flyttet for at vi ønsket ukedag istedenfor helg og de ønsket å flytte kampen bort fra verste eksamensstresset. En god løsning for begge lag. I tillegg har vi snappet opp at selv om de hadde en meget solid sesong i fjor, så startet de sesongen relativt svakt og skåret ikke mål de første kampene. Om det har noe som helst betydning i år tviles det vel på, men vi har trua på at vi kan slå de hvor som helst og når som helst så det har egentlig ikke noe å si!

Våre resultater førsesongen 2017:

Malvik – Byneset 1-5
Realkameratene – Byneset 0-3
Klæbu – Byneset 5-7
Fram – Byneset 1-2

Tropp

Fjorårskaptein Remi Andre Solem, arbeidsjernet Håkon Hoem Olsen, midtstopperbauta Pål Jacob Nessjøen og lynvingen Thomas Solstad mister definitivt kampen grunnet jobb og suspensjon.
Det betyr at vi har to vinger og to midtstoppere ute til serieåpninga. Hvem som blir Espen Jacobsens midtstopperkollega må hovedtrener Lasse Hokstad gruble på i tida fram til kamp.
Troppen er per dags dato så og si skadefri, bank i bordet, men både Ludvig Lindreitli og Arve Skjøstad har hatt lengre skadeperioder og er vel ikke helt 100% enda. Stian Falch sliter med en strekk og står over.
Knyttes store forventninger og forhåpninger til nysigneringa Fredrik Høgaas som spiller sin første offisielle Bynesetkamp nå på tirsdag. Steffen Øyen Bremvåg kan også å få sin debut. Tor Vikan kan få sin A-lagsdebut.
Følgende spillere er kampklare:

12 Eirik Rønning
24 Jon Olav Volden Hoem

4 Espen Jacobsen
5 Emil Svendsen
6 Steffen Øyen Bremvåg
7 Ketil Bjørnbeth
8 Jim Ronny Kristiansen
9 Thomas Arnesen
11 Fredrik Høgaas
16 Marius Megård
17 Ola Ørstad
18 Kim Andre Jakobsen
19 Kristoffer Wigdahl Lie
22 Glenn Inge Angell
23 Tom Pedersen
26 Tor Vikan
27 Robin Leren
30 Ludvig Lindreitli
31 Øyvind Berg
34 Bjarte Halvard Skarsvåg

Motstanderen

NTNUI 2, eller «B-laget» om du vil er en av opprykksfavorittene i avdelingen sammen med Brekken og oss om man skal tro bookmakerne.
Har observert og brynt oss på disse gutta i futsal i vinter, hvor de var noen nivå over både på kvalitet og seriøsitet og endte derfor på andre sida av tabellen.
Vi skulle egentlig ha spilt treningskamp mot de i mars, men vi måtte melde avbud i siste liten og inn som reserve for oss hentet de A-laget til NTNUI. B-laget snudde 1-2 til 3-2 i 2.omgang og holdt unna til seier. Et sterkt resultat i utgangspunktet, selv om vi selvfølgelig ikke vet hvor sterkt A-laget stilte på kort varsel. Uavgjort mot 4.divisjonslaget Kattem, hvor de igjen havnet under før pause. Denne gang med 2, men kom sterkt tilbake etter hvilen og reddet et uavgjortresultat mot en nok sterk motstander. Så har de slått Vestbyen, som i fjor var et meget positivt innslag i 4.divisjon.
Forhåpentligvis stiller de med en tidligere guttespiller fra Byneset, Torkel Vindspoll.
Fra 89-kullet på Leinstrand som spilte for det sammenslåtte laget som ble ledet av Oddleif Volden på midten av det forrige tiåret. «Torque» har slitt med en kneskade og er usikker før tirsdagens oppgjør.
Vi har vært i kontakt med NTNUI 2 og har fått en liten kommentar før kampen og seriestarten.

«Vi gleder oss til kamp, og har hatt en god oppladning til sesongstart med seier mot NTNUI A og Vestbyen, samt en uavgjort mot Kattem. Det kribler i beina til gutta, og målet for sesongen er å vinne serien!»

Siste 2 resultater

IMG_3076 Kapteinens hjørne

Som nåværende visekaptein tar jeg ordet før seriepremieren på tirsdag, i avvente av at vi får fastsatt en kaptein for sesongen.

Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til sesongstart som i år. De fleste fra i fjor er med videre og i tillegg har det kommet inn solide forsterkninger i vinter.
Jeg er glad for at det ikke er min oppgave å ta ut laget, for årets tropp har både god bredde og kvalitet!

På tirsdag skal vi ut å blø for drakta! Vi skal kjempe for hverandre og spille som et lag! Klarer vi dette så kommer vi langt!
Vi vil sette utrolig stor pris på all støtte rundt laget gjennom sesongen og jeg håper at vi får se noen bynesinger på Lade på tirsdag. Vi på banen skal i hvert fall gi alt for «Laget fra bøgda» i år, det garanterer jeg!

Espen Jacobsen

DSC_1118 Trener Hokstads ord

Hei.
Ny sesong, nye motstandere, nye utfordringer og nye medspillere.
Da er det kun timer til sesongen 2017 sparkes i gang. Det gledes. Denne vårsesongen vil bli veldig spesiell for vår del da nesten alle hjemmekampene vil gå på bortebane. Kampene ble tidlig flyttet til bortebane da det var stor usikkerhet rundt baneforholdene på Rye denne vårsesongen. Dette betyr at vi vil få en høstsesongen med hjemmekamper stort sett hver uke.
Troppen i år har større bredde, bedre kvalitet og er bedre rustet ved eventuelle skader eller frafall.
Vi har fått inn spillere som er med å heve kvaliteten i laget samt at flere av de «gamle» spillerne har tatt steg i vinter.
Første kamp går borte mot NTNUI2 18 april.
Dette blir en tøff åpningskamp da NTNUI2 er en av de lagene som vil bli å kjempe om opprykk i vår avdeling..
Vi møter til hver kamp med et god tro på at det er fullt mulig å ta med 3poeng hjem til Byneset. Alt er opp til oss.
Stikk deg en tur å se da vel om du har tid.
Velkommen til sesongen 2017!

Lasse

Ta gjerne turen til andre sida av byen på tirsdag og hjelp oss til viktige poeng mot et av topplagene i avdelinga!
Det blir mange bortekamper nå på våren grunnet usikkerheten rundt banen på Rye, men vi håper både fans og spillere er tålmodige, for til høsten blir det masse fotball på Rye!
Kampstart på Lade tirsdag er 19:30. YR melder om strålende vårvær hele tirsdag, så vi håper å se akkurat deg i solskinnet! Om tida ikke strekker til så vil vår livereporter gi deg oppdateringer fra kampen så fort det skjer noe på Facebookgruppa Byneset Live.
Der kan man i år som i fjor følge alle seniorkampene og forhåpentligvis kamper fra andre Bynesetlag utover 2017!

På gjenhør!

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Før kampen, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s