Fredrik Høgaas klar for Byneset

Det er en glede å offentliggjøre signeringa av den 31 år gamle spissen Fredrik Høgaas.
Fredrik har trent med oss gjennom vinteren og har nå bestemt seg for å signere en kontrakt med oss.
Fredrik er en tidligere 2.divisjonsspiss med fortid i Steinkjer, Ranheim og Nardo. Han har også landskamper for det norske futsallandslaget!

fredrik_hogaas

Etter å ha blitt toppskårer for Nardo i 2.divisjon i 2010 så skadet han seg stygt og har i ettertid slitt med skaden han pådro seg for 6 år siden.
Kun noen opptredener innenfor bedriftsfotball har det blitt, men nå virker han klar for et nytt forsøk på seniornivå.

Fredrik er en kraftfull spiss med et dødelig venstrebein som samtlige keepere i årets 5.divisjon avdeling 4 allerede nå kan begynne å grue seg til å møte. Det bor mye fotball og mange mål i spissen som nettopp har kommet flyttende til Byneset.

«Vi flyttet nettopp til Byneset og da passet det godt med comeback. Jeg har ikke spilt aktivt på 6 år, men er helt ekstremt lettrent, så det kommer til å ordne seg. Har allerede bidratt med to lekne lyskestrekker – senest nå på søndag under oppvarminga. Håper på å piske opp stemninga på trening, score på noen av innleggene til Glenn og å unngå kneskader.
Glær mæ!»

Vi ønsker Fredrik hjertelig velkommen til «Laget fra Bøgda»

Spillere ut

Siden sist oppdatering har det dessverre skjedd litt mer enn vi trodde og håpet.
Kaptein Robin valgte å forlate oss av personlige årsaker for et par uker siden og Severin fulgte dessverre etter ei uke senere. Severin har valgt å trappe ned og har signert for naboen vår, Leinstrand.
Thomas Arnesen har de siste ukene trent med 3.divisjonslaget Strindheim Toppfotball, og en overgang for vår kjære angriper kan være nærliggende.
Det vil være en fantastisk mulighet for Thomas om han får sjansen på et høyere nivå, og vi unner han all suksess!
Alle tre er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake til Byneset ved en senere anledning!

Byneset 2 avvikles

Det blir ikke noe rekruttlag på seniornivå i år etter alt og dømme. Det har vært mye fram og tilbake rundt temaet, og nå virker det som styret har bestemt seg for at laget skal trekkes fra seriesystemet.
Da blir det ingen lokalderby mot Leinstrand i år dessverre.

Banesituasjon

Banen på Rye begynner å bli gammel og sliten. Vinteren setter mer og mer spor for hvert år, og akkurat nå er banen ikke klar for kamp. Ujevnt dekke rundt den ene 16meteren gjør at vi har fått litt hodebry ved avvikling av hjemmekamper utover vårsesongen. Håper at banen jevner seg litt ut før sesongstart og at vi får spilt våre hjemmekamper der som planlagt. Flytting til Stormyra er et alternativ, men gresskamp i april er lite ønskelig. Mulig en ordning hvor vi flytter hjemmekamper til borte på våren og får hjemme på høsten istedenfor kan være et bedre alternativ.
Mer om dette senere!

Sesongoppkjøringen

Oppkjøringa går sin vante gang, men dessverre så tikket det inn masse frafall forrige torsdag etter trening i -10 grader onsdagskvelden, og årets første treningskamp mot Orkanger ble dessverre avlyst. På torsdag prøver vi igjen. Da tar vi turen til Malvik og Viksletta for å måle krefter. Fjorårets treningskamp mot samme motstander endte 1-1 etter skåring av Vegard Foss på et hjørnespark. Nå vil det gå slag i slag fremover og formen skal spisses og finslipes inn mot serieåpning i april!

På gjenhør!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s