Byneset – Trønder-Lyn 1-2 (0-1)

Mål: 0-1 40′ – 0-2 52′  – 1-2 Ola 78′

Gule kort: Solstad 90′, 90′

Rødt kort: Solstad 90′

tlb

Bytter:

Severin inn for Arnesen 30′
Solstad inn for Glenn 46′
Kristoffer inn for Espen 56′

Sesongens siste kamp skulle bli en opptur på slutten av en nitrist sesong. Slik ble det ikke. Den tenninga som var i laget, ble liggende igjen i garderoben før kampen. Vi fant den igjen før andre omgang, men valgte å heller bruke den i retning dommeren enn å faktisk bruke den til noe nyttig. Kvaliteten var langt under det man bør kunne forvente. Dårlig tempo, lite bevegelse og null glød. Så lar vi frustrasjonen over egen prestasjon gå ut over dommeren. Feil fokus og bruk av energi. I dag var vi så dårlig at vi fikk Trønder-Lyn til å se ut som et bra fotballag.

Publikumsoppmøte var strålende igjen. Selv om sesongen har vært svak på banen så har sidelinja vært fylt av fantastiske supportere. Takk til alle for støtten gjennom sesongen.
Nå skal vi legge oss i hardtrening før nesteårs 5.divisjon, så skal vi gi dere noe å juble for neste sesong!

Så vil vi rette en enorm takk til Bente Frengen med familie som har drevet kiosken igjen i år. Fantastisk at dere stiller opp! Her har det ikke stått på kvaliteten ihvertfall. Terningkast 6 hver eneste gang! Håper dere ikke har blitt lei av oss og håper dere tar en sesong til!
DSC_1203

Så må vi takke sponsorer for sesongen. Viktig for oss som liten breddefotballsklubb å ha dere med å laget. Håper dere også blir med videre når «Laget fra bøgda» skal komme knallsterkt tilbake!

For å oppsummere sesongen. Grei vårsesong hvor vi tar 10 poeng på 11 kamper. Har en periode på 4 kamper uten tap, hvor vi blant annet slo Orkla 2 og holdt nullen. Det viser at det bor enormt mye i dette laget om vi vil.
Høstsesongen ble en enorm skuffelse. Seier mot Gimse ble det eneste vi kunne juble for. Trening etter trening har gått i vasken og poengene har uteblitt. Avslutter sesongen med 9 strake tap, finnes ingen unnskyldning for det.

Allerede nå begynner oppkjøringa til neste sesong. Hvem som er med videre både blant spillere og støtteapparat må avklares så fort som mulig slik at vi er klar for ny sesong.Oppkjøringa denne sesongen var preget av at ting ikke var helt på stell. Usikkerhet rundt hvem som var med og ikke. Ingen hovedtrener før godt ut på senvinteren, da ble oppkjøringa til sesongen litt ødelagt. Dette må vi unngå til neste år, så skal man se at det blir gøy med fotball igjen på Byneset i 2017!

Takk for i år alle sammen, så snakkes vi til våren!
RH MAN OF THE MATCH

I dag går bestemannskåringa til en innbytter. Viser igjen sin viktighet for laget. Har slitt med skader den siste tida, så ble spart fra start, siden vi ikke tar noen sjanser med vår lille magiker. Gir alltid laget en ny dimensjon når han er på banen og har i løpet av høstsesongen vokst seg inn i laget som en nøkkelspiller!

Kristoffer Lie stikker av med RH Prosjektet Man of the Match, gratulerer!

20160903_200034

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

2 svar til Byneset – Trønder-Lyn 1-2 (0-1)

  1. 25 julio, 2007Anónimome gustaría saber cómo podría cambiar las ip´s que aparecen en la ventana emergente de monitor de red. Es que me aparecen 2, de las cuales ninguna es la mia principal. Una de ellas es secundaria, pero no es la que quiero controlar. Cómo podría hacerlo??Por lo demás, está genial, estoy empezando a probarlo y me resulta muy util para controlar mi red. Thx  

  2. Rita sier:

    I found myself nodding my noggin all the way thrhguo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s