Før Kampen: Kvik – Byneset

KVIK  –  BYNESET

SØNDAG 16.OKTOBER

ROSENBORGBANEN

DOMMER: ALEKSANDER HOLE, SJETNE IL

kia

Vi tar turen til Rosenborgbanen på søndag for sesongens nest siste seriekamp!
Serieleder Kvik står på andre banehalvdel, i en kamp de må påta seg et enormt favorittstempel. 5 strake seire med målforskjell 32-1 mot vår 7 strake tap med målforskjell 10-33!
Sesongens første møte endte 1-1 på Rye i juni. Kvik dominerte i 1.omgang, men klarte utrolig nok å gå målløs til pause. I 2.omgang jevnet det seg mer ut, og vi tok ledelsa ved Robin, før han kun minutter senere ble sendt av banen med et direkte rødt kort. Stegavik utlignet for gjestene kvarteret før slutt. Dommeren med en SVÆRT tvilsom annulering av et mål fra oss i sluttminuttene, som kostet oss en utrolig sterk seier den gang. Men det var andre tider. Da var vi inne i en periode med kamper uten tap og treningsoppmøte var betraktelig bedre. I tillegg stiller vi uten flere spillere og sender en syltynn tropp til Rosenborg. Får vi med oss noe denne gang er det sesongens mirakel!

TROPPEN

12 Eirik Rønning
24 Jon Olav Hoem

4 Espen Jacobsen
7 Ketil Bjørnbeth
8 Jim Kristiansen
9 Thomas Arnesen
10 Thomas Solstad
11 Robin Hybertsen (c)
17 Ola Ørstad
18 Kim Jakobsen
22 Glenn Angell
27 Severin Frengen
29 Håkon Hoem Olsen

Det er kun en foreløpig tropp. Forhåpentligvis stiller vi med innbyttere!

Skader: Remi Solem, Kristoffer Lie. Resten av forfallene skyldes høstferie.

MOTSTANDEREN

Serielederen Kvik. Formlaget på toppen av tabellen. Jages av et Orkla 2 som har toppet B-laget i høst. Kun et poeng skiller de to i toppen.
Kvik har sikret seg en 4.divisjonsplass neste år allerede, men må nok vinne begge om de skal ta hjem tittelen i avdelinga. Hjemme mot oss og borte mot Tiller, avdelingas dårligste hjemmelag, er det som står igjen. 1,01 i odds på at Kvik vinner avdelinga!

Etter en litt rufsete vårsesong har de virkelig våknet i høst. Rekka med kamper som endte 1-1 ble byttet ut med seiersrekker, og 4.divisjonsplassen har aldri virket truet. Det desidert beste defensive laget. 16 baklengs på 20 kamper, 23 mål mindre enn Hitra som ligger på andreplass i den kategorien. Er bare å ta av seg hatten for det!
Og når de i tillegg er det laget som skårer nest flest mål, da blir det gull.

Vi har fått en kommentar fra motstanderens hovedtrener, Simon Evjen i forkant av kampen.

«Etter to utfordrende måneder i juni og august har vi funnet høstformen nå. Først og fremst takket være en dedikert og lojal spillertropp, noe som vises gjennom et oppmøte på 18+ på 3 økter i uka i 6-7 uker og et ønske om å vinne og gjøre det ordentlig på hver økt. I tillegg har vi gjort en del justeringer i form av både taktiske detaljer og hvor de ulike spillerne spiller, som har slått positivt ut. Vi forventer en ny tøff kamp mot Byneset, hvor vi spilte 1-1 på bortebane i vår etter at lagene hadde en omgang hver. Skulle gjerne sett Byneset med videre i 4. divisjon, trivelig klubb med lokale spillere, god ramme rundt hjemmekampene og divisjonens beste hjemmeside. Men neste års 5. divisjon vil kanskje laget best på kort sikt.»

DSC_1118 TRENER HOKSTADS ORD

Søndag går årets nest siste kamp borte mot serieleder Kvik. Dettte blir en topp mot bunn kamp og kanskje vil Kvik undervurdere oss slik at vi kan bruke det til vår fordel.
Med kun 2 kamper igjen og ingenting å spille for plasseringsmessig så kan vi senke skuldrene, gi gass å sørge for at det blir en bra avslutning på sesongen. Vi skal gå ut i morgen og gi Kvik kamp om poengene. Ingenting kommer gratis.
Vi e klar for ei ny arbeidsøkt.

DSC_1112 KAPTEINENS HJØRNE

Da er det duket for årets siste bortekamp. Vi møter serieleder Kvik, og forventer en hard kamp og oddsen tilsier at vi kommer som «underdogs».
Dette må vi bruke til vår fordel! Vi er en hel tropp som er klare for å gi Kvik kamp inn til døra. Håper så mange som mulig stiller opp for å heie oss frem. Som legenden Eggen sier: «D e dem viktigste kampan som ennjo itj e spælt».

Robinho

Møt gjerne opp på Rosenborgbanen søndag kl.14:00 for å støtte gutta i en vanskelig bortekamp! I tillegg trenger vår suspenderte lagleder selskap på tribunesida!
Siste serierunde spilles hjemme på Rye. Motstander er Trønder-Lyn. Da skal vi ut å revansjere et bittert tap fra våren!
Søndag 23.oktober klokka 14:00 braker det løs! Ta med alle du kjenner, så KNUSER vi Trønder-Lyn sammen! La oss gå inn i vinterferien med en solid avslutning!

God helg!

ide

HOVEDSPONSOR 2016

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s