KIL/Hemne 2 – Byneset 6-2 (2-2)

Mål: 0-1 Ola 5′ – 1-1 15′ – 1-2 Håkon 19′ – 2-2 32′ – 3-2 49′ – 4-2 63′ – 5-2 68′ – 6-2 71′

Gule kort: Thomas Arnesen 31′

12 Eirik Rønning – ut 64′
22 Glenn Angell
18 Kim Jakobsen
4 Espen Jacobsen – ut 42′
5 Emil Svendsen
19 Kristoffer Lie
17 Ola Ørstad
27 Severin Frengen – ut 63′
29 Håkon Hoem Olsen – ut 64′
10 Thomas Solstad – ut 76′
9 Thomas Arnesen – ut 76′
———————-
24 Jon Olav Hoem – inn 64′
8 Jim Ronny Kristiansen – inn 42′
16 Marius Megård – inn 63′
31 Øyvind Berg – inn 76′
34 Bjarte Skarsvåg – inn 76′
47 Thomas Fivelstad – inn 64′

Med 4 strake tap i kofferten så reiste vi til Kyrksæterøra for å reise kjerringa etter en bekmørk høst. 18 mann meldte seg på og reiste nedover for å gi et overkommelig KIL/Hemne 2 en leksjon. Vi sendte et litt ubalansert lag, med masse spillere i enkelte posisjoner og nesten ingen i andre. Stilte med 2 midtstoppere, begge kneskadet. Planen var at begge skulle spille, men Remi måtte hive inn håndkleet allerede på oppvarminga, og Espen rett før pause. Backupene på stopperplass var Kim (Ving/spiss) og Jim (midtbane), så langt fra ideelt. Viktige spillere som Robin, Tom og Ketil manglet på midten. Bynesingen Thomas Fivelstad har returnert til hjembygda og skulle få sin A-lagsdebut for Byneset i dag.

Vi fikk en drømmestart på oppgjøret når Ola limte en ball i hjørnet med venstra allerede etter 5 minutter. Vi fortsatte å styre spillet etter målet, og Glenn fikk tidenes sjanse alene med keeper til å doble ledelsa. Skuddet med utsida endte mange meter til side for mål, og i god gammeldags bunnslagtradisjon så blir man straffet når man ikke setter sjansene sine. Minuttet etter lå ballen i nettmaskene bak Eirik etter en corner.
Men vi kom ikke til Kyrksæterøra for å spille uavgjort, så 4 minutter senere sendte Håkon oss opp i føringa igjen. Nytt skudd fra distanse, denne gang et lavt skudd ned ved stolperota!
Vi fortsatte å spille godt, og holder KIL/Hemne godt unna vårt mål de neste 10 minuttene, men så glapp det i markeringa på et hjørnespark igjen. Ingen markerte han på bakre som enkelt kunne dytte ballen inn fra kort hold.
Vi spilte en god omgang, og spillemessig eide vi denne kampen, men dårlig i egen boks på defensiv dødball gjorde at lagene gikk til pause like langt, 2-2.

Vårt nykomponerte midtstopperpar skulle få kjørt seg i 2.omgang. Allerede 4 minutter ut i omgangen kom skåringa. Jim feilberegnet en bakromsball og KIL/Hemne-spissen fikk en enkel jobb alene med Eirik. Etter dette var det kun et lag på banen. Vi hang plutselig ikke med lenger i en kamp vi hadde vært best i litt tidligere. Sjansene og målene kom på løpende bånd utover i omgangen, og reservelaget til reservelaget til KIL/Hemne stoppet ikke før utmykelsen var fullstendig på 6-2.

Dette har vi sett tidligere i år også. En god omgang blir etterfulgt av en håpløs omgang. Spiller bra i perioder før vi kollapser med en gang vi får liten nedtur. Skuffende at vi varierer så mye i løpet av kamper, at vi ikke klarer å holde stand og spille som et lag i 90 minutter. Mye å rette på framover. Kun 4 kamper igjen av sesongen, alle i Trondheim. 3 hjemmekamper og en bortekamp på Rosenborg. Bør være mulig å stille sterke tropper ut sesongen, så om treningsoppmøte stiger litt, så er det lov å håpe på en stigning ut året!

Neste kamp er hjemme mot Orkla 2. Det blir en vanskelig oppgave. Men vi har slått de før og skal prøve å gjøre det igjen. Kampstart på Rye klokka 19:00 på mandag!

Vel møtt!

RH

MAN OF THE MATCH

Selv om høstsesongen har vært en skuffelse så har vi hatt et lyspunkt. Den skadeforfulgte lokale unggutten har endelig ristet av seg skadene og har spilt og levert jevnt i høst!
Kvikk i føttene, enorm teknikk, eminent pasningsfot, overblikk og ro. Sist men ikke minst så vinner han en god del dueller, både langs bakken og i lufta, til tross for sin litt beskjedne fysikk. Selv om han er en av de ferske på laget, så viser han igjen i dag at han hever dette laget noen hakk når han er på banen!

KRISTOFFER W. LIE er RH Prosjektet Man of the Match!

20160903_200034

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

3 svar til KIL/Hemne 2 – Byneset 6-2 (2-2)

  1. im one of those residents in the marigny against this. my neighborhood is a historic residential place for people to live. i dont want it becoming an “entertainment district”…we already have one of those and it’s called the French Quarter. as such it’s become largely uninhabital…from 40,000 full-time residents in the 1940s to about 4,000 today. who wants to live surrounded by loud drunk tourists? not me.let’s not ruin more neighborhoods in the name of “tourism”. it’s already too hard to get a drink at favorite watering holes — do we really need more tourists?let’s instead focus on making this a great place to live & work.

  2. I can’t believe you’re not playing with me–that was so helpful.

  3. Becky sier:

    Recuroses like the one you pointed out here will be very useful to me! I will article a link to this page on my site. I am sure my website visitors will find that very handy. Regards, Albina.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s