Før kampen; Frøya – Byneset

last ned vs.  img_1786

 

               FRØYA – BYNESET

   LØRDAG 3.SEPTEMBER KL.15:00

FRØYA IDRETTSPARK KUNSTGRESS

Jonas Sjømæling, Stjørdals Blink Fotball

 

Dette skulle bli årets sosiale happening med to kamper på 21 timer. Hotellovernatting og trivelig samvær for guttene som ellers kun møtes et par ganger i uka på trening og kamp.

Gårsdagen startet dog på verst tenkelig vis med 7-1 tap på det som undertegnede mener er 4.divisjons fineste anlegg. En fattig trøst er at vi ikke det eneste laget som har vært involvert i ett 6-målstap. Tidligere Byneset-spiller, nå Tiller-trener Brage Rimol ledet sine Tillergutter til nøyaktig samme resultat på samme arena en Mai-kveld i vår. Ellers har både Orkla 2, Kil/Hemne 2 og Nardo 2 gått på 6-målstap i årets sesong.

Dagens funfact: Motstander Frøya er laget som har tapt med størst sifre i år. For knappe to uker sidern, gikk de på en saftig smell borte mot Orkla 2 med hele 9-2.

 

TROPPEN

12 Eirik Rønning
4 Espen Jacobsen
5 Emil Svendsen
6 Vegard Foss
7 Ketil Bjørnbeth
11 Robin Hybertsen
16 Marius Megård
18 Kim Jakobsen
19 Kristoffer Lie
22 Glenn Angell
27 Severin Frengen
29 Håkon Hoem Olsen
31 Øyvind Berg

Fravær: Remi A. Solem (skadet), Jim Kristiansen, Thomas Solstad, Arve Skjøstad, Jørgen Eriksen (skadet), Tom  Pedersen (suspendert), Jon Olav Hoem, Thomas Arnesen (suspendert) og Ola Ørstad.

MOTSTANDEREN

Frøya er plassert som 7/12 på tabellen med 21 poeng. Hjemmestatistikken viser at Salmar-klubben har fem seire og kun to tap på eget gress. Det er kun Meldal og Tiller som har sprettet champagnen i bortegarden der i år. De har satt 36 baller i mål, mens 37 har gått feil vei.-1 på målforskjellen, altså.

__________________________________________________________________

Kampen igår er glemt. Vi mistet samen fra nord med gult kort, mens kaptein Solem måtte ut med hofteskade og har meldt seg selv «sjanseløs» til dagens dyst mot Frøya. Positive nyheter er at tidligere kaptein, nå legende, Ketil Bjørnbeth er på tur utover sammen med den nyslipte venstrefoten til unge Megård. Eirik sliter med et eller annet i foten, men skal prøve seg. Alternativt har vi «unge» Skjervold som målmann. Espen Jacobsen sliter med et stivt kne og måtte nærmest ha rullator for å komme seg til frokosten på Dolmsundet Hotell tidligere idag. Usikkert om den tidligere Melhus 2-spilleren friskmelder seg selv til oppgjøret idag. Det spekuleres i at totning Kim A. Jakobsen og undertegnede skal utgjøre dagens stopperpar. Noe som evt. blir en helt ny sammensetning kun timer etter at vi igår hadde flust av forsvarere å velge i.

Dagens tristeste nyhet er at antall følgere på Byneset Live har endret seg fra det som igår var hele 307 følgere. Idag våknet vi til 305 følgere. Hvem dette er, vites ikke.

Kampstart er 15:00 på Frøya Idrettspark Kunsgress. Kampen oppdateres live som normalt på Facebook siden, Byneset Live.

Idag blir det 110% innsats, mot gårsdagens 10%.

 

Vegard

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s