Før Kampen: Byneset – Gimse

BYNESET – GIMSE

18.AUGUST KL.20:00

RYE KUNSTGRESS

DOMMER: KJELL ARNE BOLKAN

ide

Ny kamp, nye muligheter. Sist kamp endte ikke slik vi ønsket, spesielt ikke etter den strålende 1.omgangen vi leverte. Vi tar med oss den omgangen videre, så glemmer vi de siste 45 minuttene. For det er det nivået vi skal ligge på i høst, og med signeringa av Tom Pedersen så legger vi lista høyt. Sesongens første møte endte med poengdeling i en kamp vi ledet til det var ca. 10 minutter igjen. Arnesen og Hybertsen puttet for oss den gang. Til denne kampen er påmeldinga av spillere så stor at vi må vrake spillere fra troppen. Et sjeldent luksusproblem for oss på Byneset! Dette må bli bra!

Troppen

12 Eirik Rønning

2 Remi Andre Solem (c)
3 Pål Jacob Nessjøen
4 Espen Jacobsen
5 Emil Svenden
6 Vegard Foss
7 Ketil Bjørnbeth
9 Thomas Arnesen
10 Thomas Solstad
11 Robin Hybertsen
17 Ola Ørstad
18 Kim Jakobsen
22 Glenn Angell
27 Severin Frengen
29 Håkon Hoem Olsen
31 Øyvind Berg
36 Kristoffer Lie

Motstanderen

Gimse tar den korte turen over kommunegrensa for å kjempe om viktige poeng denne torsdagskvelden. Begge står med 10 poeng på 12 kamper, et skikkelig tabellnabooppgjør venter oss. Gimse skårer minst mål i avdelinga, og slipper inn ganske mye. Kun KIL/Hemne 2 har dårligere målforskjell. Liten forskjell på hjemme- og bortestatistikk hos gjestene. 4 poeng har de tatt på sine første 6 bortekamper, med 7-15 i målforskjell. I denne avdelinga er det ikke så aller verst, noe som tyder på at de er flinke til å sende sine beste spillere på både hjemme- og bortekamper. Det er absolutt ingen selvfølge i denne divisjonen.

DSC_1118 TRENER HOKSTADS ORD

Hei. Høstens første kamp på hjemmebane står for døren. Det blir en hektisk og spennende høst. Resultatmessig gikk det ikke så bra mot Meldal, men gutta tar med seg det som skjedde i første omgangen og bygger videre på den.
I morgen er det viktig at vi trøkker til fra start og begynner å ta poeng. I morgen er det Gimse som kommer på besøk å vi SKAL sørge for at de drar hjem uten poeng.
På tide å brette opp ermene å vise hvem vi er.
Kom å støtt oss i kampen om de viktige høstpoengene.
Forza Byneset.

_MG_4494 KAPTEINENS HJØRNE

Etter å ha gått på en skikkelig smell i 2.omgang på Løkken kunstgress med sifrene 5-0, etter en meget bra 1.omgang. Er det virkelig på tide å vise at vi er «laget fra bøgda». Lag skal ikke lengre innta vår storstue å hente 3 poeng. I morgen kommer Gimse på besøk, et lag vi ledet lenge mot på bortebane men ga bort 2.poeng på slutten. Imorgen er det kun seier som gjelder. Møt opp å støtt oss så vi kommer oss opp fra bunnen av tabellen. Jeg har virkelig trua!

Kampstart på Rye er 20:00. Kiosken er åpen og loddsalget er oppe å går som vanlig. Ta med ungene, kjerringa/gubben og naboen på kamp og hjelp oss på veien til årets andre hjemmeseier! Det er SELVFØLGELIG gratis inngang!

Vel møtt!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s