Trønder-Lyn – Byneset 3-2

 

Mål: 1-0 (11 min) 1-1 Thomas Arnesen (22 min) 2-1 (29 min) 3-1 (65 min) 3-2 Even (75 minutter)

Gule kort: Emil (74 min)

tronderlyn.jpg

Bytter:

46′ Håkon inn for Jim
76′ Espen inn for Emil
76′ Marius inn for Severin

Siste seriekamp for begge lag før sommerhvilen. Tabellnaboer i bunnen av 4.divisjonsavdelingen i desperat poengnød for å henge med i kampen om overlevelse. Trønder-Lyn stilte uten mange sentrale spillere, mange fra junior- og reservelag ble hentet opp. Vi kom med en kruttsterk tropp. Luktet klar B i forkant.

Vi starter klart best de første minuttene, at Ola står uten skåring når vi runder 10 minutter er et under. Istedenfor så får vi en kavring midt i fleisen på en corner etter 11 minutter. Trønder-Lyn med sperretrekk på keeper som dommeren såklart ikke får med seg, som gjør at de kan stange ballen i tomt mål fra 5 meter. Men vi svarer noen minutter senere. Arnesen plukker ned ei klarering fra Emil ca. på midtbanen. Alene mot 3-4 motspillere kom han seg til fra inne i boksen, kontrollert i hjørnet. Like langt! Det skulle dog ikke vare så lenge. Trønder-Lyn får gjøre som de selv vil inne i boksen vår, vi er tafatte og trøkker ikke til. De får slått inn fra venstre, ballen går gjennom feltet til høyrevingen. Han får upresset lagt ut 45 hvor medspilleren får stå ca. på straffemerket å bredside ballen enkelt i hjørnet. Det holder inn til pause. Innsats og vilje vs oss 2-1.

Vi er enige om å trøkke mer til etter hvilen, vi hever oss kanskje litt i perioder, men ikke nok. Dommeren sørger for at hele omgangen blir en parodi på en fotballkamp. Snyter oss for et staffespark som er så klart at selv motstandertreneren hadde blåst. Så istedenfor straffe og potensielt 2-2, så går det noen få minutter så får vertene straffespark. Straffesparket er riktig nok det, men med tanke på den ganske like situasjonen rett i forkant blir det en vits å blåse. 3-1! Da ble dette fryktelig vanskelig. Even kriger inn 3-2 på en retur etter at Kim hadde headet i tverrliggeren på åpent mål etter en godt slått dødball. Da var vi sånn cirka en halvtime ut i omgangen. Vi la om til 3 bak, inn med Espen og Marius. Espen hiver vi på for duellkraft på topp. Vi skaper noen sjanser også, men klarer ikke å få prikket ballen forbi keeper. Vertene har et par skumle kontringer de også, men det hele ebber ut med 3-2 til laget fra Kvål.

Enormt skuffende resultat. Drømmen om 4.divisjon neste år døde vel nesten i kveld, her må det legges ned massiv innsats før høstsesongen. Spiller en knallmatch mot Kvik for 2,5 uke siden, men de tre kampene etterpå har vært under en hver kritikk. Ketil har spilt ca. halvparten av kampene i vår. Med veteranen har vi tatt 7 poeng, uten 3 poeng og ingen seire. Skuffende at vi skal være så avhengige av enkeltspillere. Hjalp jo ikke å miste vår kreative midtbanespiller, Robin, som har levert en strålende vårsesong med 11 målpoeng (5 m – 6 ass). I tillegg er det verdt å trekke fram utviklinga til Severin. Så ut som Bambi på glattisen i Bankhallen på januartreningene. Nå er han fast inventar på laget og står med 5 fulltreffere! Thomas Arnesen tok tilbake toppskårertronen med dagens skåring, årets 6. goal et faktum.

Ønsker alle spillere, støtteapparat og supportere en riktig så god sommer! Sammen skal vi snu skuta, Byneset er og vil alltid være et høstlag!

VI KOMMER STERKERE TILBAKE!

RH Vårsesongens spillere!

I dag har vi valgt å droppe vår tradisjonelle Man of the Match, og heller valgt å trekke fram en trio som har levert bra under vårsesongen. Robin er litt varierende i prestasjonene, men leverer jevnt over meget bra, og når han er god så finnes det knapt bedre spillere i 4.divisjon. Severin er vårsesongens åpenbaring. Gleder oss til å følge denne spilleren videre utover sesongen! Even, midtbanekjempen vår som drar til Setermoen om en drøy måned. Leverer alltid jevnt bra, blir et enorm rom å fylle til høsten!

ide

 Hovedsponsor 2016

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s