Legenden vender tilbake

Etter et snaut halvår vender Byneset-legenden Espen Jacobsen tilbake til moderklubben som han har tilbragt nesten 25 år i. Jacobsen meldte overgang til Melhus i januar, men grunnet manglende suksess hos den hardtsatsende 5.divisjonsklubben så vender han snuten hjemover igjen. Det siste som skjedde før seriestart var at Melhus signerte stopper Eirik Ramlo, som spilte for 2.divisjonsklubben Rødde (nå Tillerbyen) i fjor, og dermed ble det mer spill for 2.laget i 6.divisjon enn hos førstelaget. Debuten for Melhus kom allerede ved første anledning, når vi gjestet Gruva i starten av april. Hovedpersonen benket seg selv, men pga en skade så måtte han steppe inn før det var spilt 10 minutter.

Hovedpersonen selv hadd følgende å si til Byneset Media etter at kontrakten var signert:

«Ønsker Melhus alt godt. Håper de klarer opprykket. De fortjener det! Har hatt godt av halvåret i Melhus, men savnet til Byneset og gamle lagkompiser ble for stort. Nå håper jeg å bidra til en knall høstsesong i grønt»

Kontraktsforhandlingene foregikk på Sportsdirektør Emil Svendsens kontor. Ryktes at disse forhandlingene var grunnen til at Emil sto over onsdagens kamp. Svendsen snakket gladelig til media etter at papirene var signert.

«Har vist dette lenge før han signerte for Melhus. Kjenner Espen så alt for godt . Dersom en overgang bort fra Byneset noen gang skulle skje så skjønte jeg at savnet til grønntrøya kom til å bli for stort. Verdsatte oddsen for en retur til 1.01- ikke spillbar»- sa Svendsen med et glimt i øyet.

(Bilder fra OBOS-Cupkampen mellom Melhus og Byneset fra april)

Nå jobbes det iherdig med å få veteranen klar til kampen på Kvål til uka. Torsdag venter Trønder-Lyn, tabellnabo i 4.divisjon. Jacobsen har allerede vært ute på feltet å hilst på sine nye lagkamerater, og stemninga virker å være på topp. Med tanke på Terjes tur til militæret om en drøy måned så passet denne overgangen svært godt for begge parter. Vi har prøvd å komme i kontakt med Melhus for en kommentar angående overgangen, men Melhus er svært opptatt for tiden. I går ble det kjent at de har signert RBK-legenden, Roar Strand, og har derfor ikke hatt tid til å snakke med oss.

Vi ønsker Espen velkommen tilbake til oss!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s