Røros – Byneset 1-0

Nik

Mål: 1-0 Røros (26)

Gult kort: Foss (77)

røros

Bytter:

52′ Vegard Foss inn for Marius Megård
80′ Severin Frengen inn for Ola Ørstad
84′ Øyvind Berg inn for Remi Andre Solem

Siste kamp i rekka, kamp 4 på 9 dager. Rundt 16:30 onsdag ettermiddag satte minibussen kursen mot Røros. Marius hadde tatt turen litt tidligere på dagen, og sendte rapporter om vær og forhold der oppe. 4 grader, kraftig vind og snø i lufta var det som ventet oss, et direkte ufyselig vær. Liten time før kamp steg vi ut av minibussen og sprang så fort vi kunne inn i garderoben, kanskje norsk breddefotballs minste garderobe?

Klokka rundet 19:30 og dommeren satte fløyta til munnen, alt var klart til 90 minutter med fotball. Første 20 minuttene er vel dørgende kjedelig for begge lags fans, men så begynte hjemmelaget å ta mer og mer tak i matchen. Vi var usedvanlig lite på. Den lange harde krigen mot Kvik på mandag satt godt plantet i mange bein der ute. Røros tar ledelsen etter 26 minutter. Et hjørnespark fra høyre som ble svingt inn i boksen. Litt klabb og babb hvor vi ikke klarte å få en fot på ballen før de fikk lagt i vei et skudd i retning Eiriks høyre hjørne. Glenn sto på stanga å prøvde alt han kunne for å avverge skåring, men dessverre til ingen nytte. Fortjent ledelse til vertene. Vi skapte ingenting i de resterende 20 minuttene av omgangen, mens Røros har opp til flere sjanser til å øke ledelsa før hvilen. Men vi holder unna og lå bare under med 1-0 halvveis.

Andre omgang, gradestokken var vel på vei fra rød til blå. Vi måtte skru på om vi skulle få med oss noe hjem. Vi hever oss et lite hakk fra den første omgangen, men langt ifra nok. Vi er fryktelig upresise i alt vi gjør, ingen flyt offensivt. Spørs om savnet av visekaptein Hybertsen ble veldig synlig. Det er Røros som har de fleste sjansene utover i omgangen også, men vi har en ekstremt stor mulighet til å utligne. Eller rettere sagt, Røros er svært nære å utligne for oss. Glenn tok ansvar fra venstrebacken, dribla seg ned til dødlinja før han slo farlig inn foran kassa. En duell inne i femmeteren mellom en av våre og en forsvarspiller endte med at forsvareren under press fikk en fot på ballen og sendte den i retning eget mål. Uheldigvis for oss så treffer ballen keeper som får avverget skåring. Vi setter innpå Øyvind mot slutten og la om til en treer bak. Begynte å lempe opp, men uten noe stor suksess. Vi får en brukbar mulighet i det siste ordinære minuttet når Solstad fikk lagt en lav ball ut 45 grader til Øyvind som sto klar på 16metersstreken. Fyrte av på førstetouch, dessverre gikk skuddet over mål og over nettet bak mål som ga motstanderlagets keeper en glimrende mulighet til å få drøyd bort 1-1,5 minutt. Dermed endte dette oppgjøret med 1-0, Røros tok hjem 3 poeng på en vinterkveld i juni.

Da får spillerne våre en etterlengtet pause. 15 dager med pause fra seriespill, men førstkommende onsdag setter vi kursen i retning Røros igjen. Denne gangen velger vi å gå ut av minibussen i Ålen. Da er det OBOS-Cup som igjen står for tur. Robin Hybertsen som har en kamp igjen av suspensjonen sin får være med siden utestengelsen kun gjelder for seriespill. Glenn har meldt forfall, ellers så håper vi så mange som mulig blir med nedover, spesielt de med offensive egenskaper. Vi har sjansen til å gå videre i OBOS-Cup som beste to’er, men for at det skal skje så må vi nok vinne med et tosifret antall skåringer i denne kampen. Ut fra det Ålen har vist så langt i 2016 så er det langt ifra umulig, men vi må være skjerpet og ikke ta for lett på oppgaven mot 5.divisjonslaget.

Nik Man of the Match!

Det var ikke enkelt å plukke ut noen til en bestemannspris etter denne kampen. Det tette kampprogrammet satt i lår og hodet og så og si samtlige underpresterte. Men vår mann bakerst leverer igjen en solid forestilling. Redder oss opp til flere ganger igjen og målet kan han ikke lastes for. Eirik Rønning, Gratulerer igjen!

DSC_1116

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s