Før Kampen: Røros – Byneset

Nik

RØROS – BYNESET

8.JUNI KL.19:30

ØRA 6 KUNSTGRESS

DOMMER: PAUL DANIEL JOHANSEN

Siste kamp i den brutale rekka, 4 kamper på 9 dager. Etter å ha slått Orkla 2 borte i forrige uke så har vi fulgt opp med to strake uavgjort på hjemmebane mot Frøya og Kvik. Vi står nå med 8 poeng på siste 4, 2 seire, 2 uavgjort. Ikke tapt siden den heltemodige innsatsen mot Nardo 2 på Nissekollen, det kan vi være stolte av! Vi går for nummer fem i rekka på Røros. Vi må vel innrømme at vi har slitt med å få stablet opp et mannskap til denne kampen pga vår uheldige terminliste for øyeblikket. Derfor var det ekstra synd at Robin ble utvist i går. Kretsen har valgt å gi vår visekaptein 2 kamper karantene for hendelsen. Vurderes om det skal komme en protest på avgjørelsa eller ikke. I kveld skal vi teipe og lime sammen et par spillere for å få de med på minibussen i morgen. Thomas Arnesen har slitt med en fot en stund, Severin sliter med alt fra livet og ned egentlig. Meget tvilsom. Rutinerte ringrevene Ketil og Jim er utilgjengelige, Foss venter barn i disse dager, er med om det ikke skjer noe i løpet av det neste døgnet. Terje og Even skal ha eksamen, begge er trolig med. Jon Olav blir med 2.laget til Bratsberg. Et par gledelige nyheter finnes det også på skadefronten. Håkon skal ta av gipsen i morgen, skal være klar om ei uke når vi reiser til Ålen for å spille OBOS-Cup. Arve Skjøstad har fått konstantert at det ikke er en idrettsbrokk, men noen nerver i klem eller noe. Det betyr at han slipper operasjon. Forventes tilbake i full vigør til høsten!

Troppen

12 Eirik Rønning

2 Remi Andre Solem (c)
3 Pål Jacob Nessjøen
5 Emil Svendsen
6 Vegard Foss
9 Thomas Arnesen
10 Thomas Solstad
16 Marius Megård
17 Ola Ørstad
18 Kim Jakobsen
22 Glenn Inge Angell
26 Even Unsgård
27 Severin Frengen
28 Terje Lauglo
31 Øyvind Berg

Motstanderen

I en jevn avdeling hvor alle er ustabile og alle slår alle så er vel Røros det mest ujevne. Tap 2-7 hjemme mot Kvik, tap 1-5 hjemme mot Trønder-Lyn før turen gikk til Meldal på tetjakt. Alt tilsa braktap, men Røros tettet plutselig igjen bak og slapp inn kun et mål etter å ha sluppet inn 12 på de 2 kampene i forkant. 1-2 tok de med seg hjem. Blir spennende å se hvilket Røros-lag som stiller til start i morgen kveld. Begge lag ligger å kniver midt på tabellen med 10 poeng hver, men Røros har en kamp mindre spilt. 2 strake hjemmetap, regner med de er interessert i å snu trenden i morgen!

DSC_1118  Trener Hokstads Ord

Hei.
Snart er det på han ijænn😆 onsdag 8/6 går turen mot fjellbygda Røros. Draktan rekk knapt å bli tørr før det er ny kamp. Røros har likt antall poeng (10) som oss men med en kamp mindre spilt.
Vi er inne i en god periode fortiden. Det blir viktig for oss å gjenskape dette i kampen mot Røros i morgen.
Sist kamp mot serieleder Kvik ga oss 1 poeng og en beskjed om at hvis vi fortsetter å jobbe sammen på samme måte i alle kampene fremover og tar vare på sjansene våre foran mål, så vil det komme flere poeng i kampene utover.
Vi skal stå på, jobbe å blø for draktan så håper vi at publikum kjæm tbake også neste hjemmekamp.

Positiv hilsen

Lasse.

 

_MG_4494 Kapteinens Hjørne

Det tette kampprogrammet begynner endelig å gå mot slutten. Vi tar poeng mot serieleder Kvik etter å ha spilt siste drøyt 20 minuttene med 10 mann. Dette gjør meg stolt. På de 4 siste kampene har vi tatt 8 poeng noe som betyr at vi definitivt fortjener plassen i 4 divisjon. Mange trodde nokk at vi var en av lagene de kunne bare komme å hente poeng mot.

Onsdag reiser vi til Røros. Et lag vi har slitt mot på bortebane i de tidligere oppgjør. Vi reiser dessverre uten bautaen fra Kolstad som fikk rødt kort mot Kvik. Men dette gir en ny spiller sjansen til å stå fram.

Skal dette bli kamp nummer 5 uten tap må vi gå ut med samme innstilling som mot Kvik. Alle 11 jobber for hverandre og vi må presterer som en gruppe. Jeg har iallefall trua på en sterk kamp fra «laget fra bøgda».

 

Hvis du ikke har anledning til å følge kampen live fra stadionen i morgen, så er det bare å stille inn Byneset Live på PC, mobil eller nettbrett. Spilles også en kamp i 6.divisjon i morgen. Bratsberg – Byneset 2.

Vi snakkes!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s