Byneset – Kvik 1-1

klund

Mål: 1-0 Robin Hybertsen (62) 1-1 Stegavik (72)

Gule kort: Jim Ronny Kristiansen (65)

Røde kort: Robin Hybertsen (66)

kvik11.jpg

Bytter:

Ingen

Nydelig sommerdag på Rye, serielederen på motsatt banehalvdel. Rye var kledd opp til fest! Even hadde en liten test i forkant av kampen og erklærte seg selv kampklar, en av våre viktigste spillere var plutselig inne i 11’eren. Storskårerne Arnesen og Frengen sto begge over med skade, strek i regninga offensivt for oss, men vi hadde uansett en meget defensivt anlagt kampplan til denne matchen. Vi flyttet Glenn over fra venstre til høyreback, og flyttet høyreback Svendsen opp som høyreving for å stoppe denne lynvingen Stegavik på motstanderlaget. Foss inne på plassen til Glenn.

Kaptein Solem presterte å tape myntkaste for andre kamp på rad, den ekle. lave sola i ansiktet i første omgang! Kvik førte omgangen fra første til siste minutt, skapte mer enn nok til å lede både 2 og kanskje 3-0 til pause, men Eirik sto en superomgang, og det han ikke klarte å ta ble reddet av medspillere på stolper og strek! Vi kjemper oss inn til halvtid med 0-0. Skulle vi kanskje stjele dette i 2.omgang?

Den andre halvdelen av denne kampen er vesentlig jevnere enn den første. Vi vet av erfaring at sola på Rye er ekkel, og det spørs vel om dette preget gjestene litt. Timen akkurat passert, Robin jobbet til seg et frispark ca. 23 meter fra lillebror Hoftuns mål. Forventningene steg på sidelinja, både på benk og publikumssiden. Den beste venstrefoten Kolstad har produsert limte selvfølgelig ballen i nærmeste kryss, veteranen i mål kunne intet gjøre, 1-0 til oss! Ut fra spill i 2.omgang var ikke dette ufortjent, vi hadde virkelig spist oss inn i kampen. 4 minutter senere blir samme mann avblåst for noe som må være et stemplingsforsøk? Litt usikker, er vel mer uheldig enn stygg. Dommeren er nådeløs, rødt kort! Kanskje litt strengt? Uansett, dømt er dømt. 1-0 til oss med en halv omgang igjen, våre 10 mot deres 11. En snuoperasjon regnet vel egentlig alle med at skulle komme. Men Kvik er ikke spesielt gode i 2.omgang, om vi så var 10 eller 11 mann. Utligning får de jo forsåvidt. Kom til innlegg fra høyre, Ole Stegavik kom som en rakett inn på første, foran vår mann og styrte ballen forbi vår solide sisteskanse! Men etter dette har vi god kontroll på serielederen. Dagens mest omtalte situasjon kommer 10-12 minutter før slutt. Glenn jaget et tilbakespill mot keeper. Keeper spilte ballen hardt rett i Glenn fra en liten meter eller to. Rett i overkroppen, hvor hendene lå klistra til kroppen. Glenn får ballen med seg å satte ballen i åpen kasse. Men på linja sto det en mann med flagget til topps. Linjedommeren var klar i sin tale og fikk overtalt dommeren til å dømme hands! Hvis det er hands så er vel all kontakt mellom ball og hånd hands? 20 straffespark hver fotballkamp. Men men, dommeren er bare et menneske han også. Så da ble det bare med det ene poenget i kveld, kampen endte med sifrene 1-1!

I dag leverer vi en ny god laginnsats! Kan vel minne litt om kampen mot Nardo 2, hvor vi er store underdogs og alle på banen yter 100% for hverandre. Når vi fungerer som et lag så er vi vanskelige å bryne seg på, og vi gir serielederne kamp helt inn til og med når vi er en mann mindre. Tipper Kvik reiser hjem i kveld skuffet over kun 1-1 mot Byneset, og det skal vi være stolte av alle mann. Neste kamp er allerede onsdag, da vi vender snuten mot «Laget fra fjellet» som de kaller seg, Røros. Det blir uten vår kreative kraft, Robin Hybertsen dessverre, enda en mann ut av en tynn tropp. Videregående-elevene våre må kanskje opp i eksamen på torsdag, så vi får håpe at vi klarer å få med oss 11 mann i minibussen. Så er det til Ålen neste onsdag, OBOS-Cupkamp før en tur til Kvål får å møte Trønder-Lyn runder av vårsesongen for vår del. Dette var altså siste hjemmekamp før sommerferien. Neste hjemmekamp er mot Gimse 18.august. Publikumsoppmøte så langt i år har vært direkte strålende! Om det er laget og spillet eller Bentes fantastiske hjembakst som trekker folk til banen vites ikke, kanskje en god kombinasjon? Vi takker uansett samtlige for støtten nok en gang, og så håper vi at dere stiller opp til høsten også 🙂

klund Man of the Match

Igjen så velger vi å gå for en dobbel! Vi viste hvor trusselen lå i denne kampen, og vi flyttet vårt hurtigtog over på motsatt back for å holde følge med deres kjappeste. Med god hjelp fra Emil på vingen klarte de å holde styr på denne kantspilleren til Kvik.  Gratulerer Glenn Inge Angell som BB!

BB nummer to er sisteskansen vår. I dag står han som en levende vegg bak der, holder buret rent i første omgang, utrolig viktig! Det ga oss håp om poeng i andre omgang. Kunne fort vært 3-0 og sorg til pause, men den gang ei! Gratulerer til Eirik Rønning med bestemannspris!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s