Før Kampen: Byneset – Kvik

klund

BYNESET – KVIK

MANDAG 6.JUNI KL.20:00

RYE KUNSTGRESS

DOMMER: STIG RUNE KROKDAL

Kun ei lita helg siden forrige hjemmekamp, vi er inne i en maratonperidoe av sesongen. Spiller 1/3 av vårsesongen på 9 dager. På fredag var det Frøya som gjestet Rye. Det endte med poengdeling etter sen utligning av Vegard Foss. På onsdag tar vi turen til Røros, kanskje det mest varierende laget i avdelingen. Fra 1-5 hjemme mot Trønder-Lyn til seier 1-2 i Meldal. Men først er det Kvik som står for tur. Disse skal prøve å ta tre nye poeng:

TROPPEN:

12 Eirik Rønning
24 Jon Olav Hoem

2 Remi Andre Solem (c)
5 Emil Svendsen
6 Vegard Foss
8 Jim Ronny Kristiansen
10 Thomas Solstad
11 Robin Hybertsen
16 Marius Megård
17 Ola Ørstad
18 Kim Andre Jakobsen
22 Glenn Inge Angell
23 Tore Baadshaug
27 Severin Frengen
28 Terje Lauglo
31 Øyvind Berg
43 Pål Jacob Nessjøen

Fravær: Even Unsgård (hamstring), Thomas Arnesen (fot), Jørgen Eriksen (menisk, leddbånd/korsbånd), Arve Skjøstad (brokk), Ketil Bjørnbeth (ferie)

MOTSTANDEREN

Kvik har tullet litt i de siste kampene, to strake uavgjortresultater mot lag som ifølge forhåndstipsene skulle være «bunnlag». Ingen var tippet bak oss, så blir spennende å se om de fortsetter sin svake form mot underdogen, eller om de reiser seg å slår knallhardt tilbake som vi vet de er gode nok til å gjøre. Tredjesist reiste de hjem fra Røros med storseier, 2-7. De serverte serieledelsen til Meldal etter 1-1 på Kvål sist, men Meldal grep ikke sjansen, så da betyr det enkelt og greit at det er serielederen som kommer på besøk. Etter å ha raidet lag som Sjetne og Innherred for deres beste spillere i vinter, så var forventningene til årets sesong skyhøye. 5-3-1 første 9 kampene, 2 poeng i snitt per kamp. Det betyr kjapt regnet at de står med 18 poeng så langt. Årets eneste tap kom borte mot Frøya, et helt annet Frøya-lag enn det vi møtte sist fredag. Ikke veldig overraskende at det var borte, Kvik har nemlig kun spilt en «hjemmekamp» så langt. I påvente av at Rosenborgbanen skal bli klar til bruk har de brukt vårsesongen til å gjøre seg ferdig med bortekampene. Den såkalte hjemmekampen ble spilt på Ørn Arena på Lade. De kommer nok i en 4-3-3 med lynraske vinger som vi må holde et litt ekstra øye til. Fredrik Jakobsen startet som spiss sist, han skåret 4 på oss på Steinkjer for Innherred for ganske nøyaktig ett år siden. Så får vi se om de stiller med Hoftun i mål og Morten Berre på venstreback. Føler vi har brukbar kontroll på det som kommer, så får vi se om vi klarer å gjøre jobben! Ønsker uansett Kvik velkommen!

DSC_1118 TRENER HOKSTADS ORD

Hei.
Da er det snart klart for ny kamp.
Mandag 6/6 tar vi i mot serieleder Kvik hjemme på Rye. De har 18 poeng på 9 kamper og kommer fra bortekamp mot Trønderlyn hvor de spilte 1-1.
Vi kommer fra en 3-3 kamp i mot Frøya. Spillemessig et lite steg ned fra Orkla kampen men vi viser moral og kommer tilbake 2 ganger etter å ha ligget under og berger et viktig poeng. I morgen er det nye muligheter for poeng og vi håper at publikum kommer å støtter oss under kampen.
Vi er tente og skal gjøre det vi kan for å slå serieleder Kvik.

JUST DO IT GUTTA

Positiv hilsen
Lasse

 

_MG_4494 KAPTEINENS HJØRNE

Etter flere oppturer spillemessig gjør vi en svakere kamp mot Frøya. Men kommer tilbake fra både 0-2 & 2-3, noe som er sterkt. Poeng på en dårlig dag er vel godkjent.

Imorgen kommer serielederen på besøk. Et lag som både har flest poeng å klart best målforskjell. Undertegnede spilte i 2015 en halv sesong i Sjetne, hvor både lagets trener Simon Evjen og flere av profilene i årets Kvik spilte. Så denne kampen betyr litt ekstra.

Håper publikum tar turen så skal vi gjøre alt for at poengene blir igjen på Rye kunstgress.

Remi

Kiosk, loddsalg, god stemning og målgaranti som alltid på Rye! Ta gjerne turen for å hjelpe gutta til tre nye viktige poeng i kampen om overlevelse i 4.divisjon!

Vel Møtt!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s