Nardo 2 – Byneset 4-3

Mål: 0-1 Marius (47) 1-1 Nardo (53) 2-1 Nardo (54) 3-1 Nardo (62) 3-2 Severin (71) 4-2 Nardo (88) 4-3 Robin (92)

Gult kort: Robin (86)

Troppen:

12 Eirik Rønning
2 Remi Andre Solem (c)
5 Emil Svendsen
6 Vegard Foss
7 Ketil Bjørnbeth
8 Jim Ronny Kristiansen
11 Robin Hybertsen
16 Marius Megård
22 Glenn Inge Angell
26 Even Unsgård
27 Severin Frengen
30 Ludvig Lindreitli
39 Rune Døsvik
43 Pål Jacob Nessjøen

Bytter:

32′ Jim inn for Rune
60′ Vegard inn for Ketil
78′ Rune inn for Marius
90′ Ludvig inn for Severin

Søndag ettermiddag, Nissekollen på Nardo er stedet. Forfall etter forfall siste døgnet inn mot kamp. Jim og Ludvig ble kalt inn i siste liten. Langt ifra den oppladninga vi håpa på etter ei fantastisk fin treningsuke. Nardo på sin side valgte å kjøre ei angrepsrekke med spillere hentet fra 2.divisjonslaget. Det så tøft ut på papiret før kampstart. Første omgang er vi bra defensivt. Skaper lite, om ikke noe framover dessverre. Men vi hadde en forsiktig kampplan som vi fulgte godt. Slipper de til et par sjanser, men det må vi vel regne med. Rune hadde en brukbar mulighet for oss, skudd fra skrått inne i 16 med utsida. Aldri virkelig farlig. Fornøyd gjeng med grønnkledde som tuslet inn i garderoben etter første 45.

2.omgang skulle bli en helt annen forestilling. Vi får en drømmestart! Jim med en fin stikker gjennom til Marius, som rolig plasserte ballen i motsatt hjørnet, via stolpen! Nardo ville svare øyeblikkelig. Skapte et par sjanser før de får uttelling 5 minutter etter vårt ledermål. Minuttet etter glipper det igjen. 2-1 til Nardo, kampen snudd på kun sekunder. Dette var tungt å svelge for vår del. Nardo økte til 3-1 etter drøye timen. 2.divisjonsrekka på topp ble noen knepp for gode i perioder. Så kommer vi oss inn i kampen igjen litt ut av det blå. Jim med en ny flott stikker, denne gang til motsatt kant, Severin. Alene med keeper gjør han det elegant, kjipper ballen over en utrusende keeper og opp i vinkelen. 3-2 med 20 minutter igjen av oppgjøret! Vi prøver å få satt inn en skikkelig sluttspurt, men Nardo er svært ballsikre, gjør det vanskelig for oss å få tak på kula. 2 minutter før slutt prøver Eirik å sette i gang ei kontring med ei utboksing på dødball i mot. Ballen havner i beina på en motspiller og 4-2 var et faktum. Vi fortsettet å jobbe på selv om oppgaven gikk fra vanskelig til umulig. 2 minutter på overtid vi lønn for strevet. Foss spiller ballen via en motspiller og til Robin. Han tester HØYREfoten på volley fra 20 meter. Pent skudd i bue over en sjanseløs Nardo-keeper. Dessverre var det for sent. Kampen endte med 4-3 til vertene!

Godkjent kamp for vår del i dag. Nardo stilte med et sterkt mannskap som vi på forhånd viste at skulle bli hardt å slå. Første omgang er nesten perfekt gjennomført. Men å holde unna for så mye offensiv kvalitet i en hel kamp er for mye å forlange. I dag får samtlige 14 involverte godkjent. Diskusjonen om banens beste var vanskelig og langvarig. Mange gode kandidater i dag! To førstelagsdebutanter hadde vi også med, Ludvig Lindreitli og Pål Jacob Nessjøen. Pål er en duellsterk midtstopper vi virkelig fikk bruk for mot denne 2 meter høye Trøen på motstanderlaget. Ludvig fikk dessverre ikke mange minutter, kom inn for Severin på overtid. Men kan skryte over å være en av to spillere som har positiv målforskjell på A-laget når de har vært på banen så langt i år. Jørgen Eriksen er den andre (4-3).

Neste kamp er hjemme på Rye den 23.mai klokka 20:00. Motstander er KIL/Hemne 2! Overkommelig oppgave på forhånd. Leverer vi samme innsats som i dag er det ikke snakk om saken! tre poeng skal bli igjen på Rye!

RH MAN OF THE MATCH

I dag kunne denne prisen ha gått til nesten alle. Vi har i alle fall endt opp med et valg av en spiller som klarte seg bra tross vanskelig arbeidsforhold mot gode vinger. Mer offensive bidrag enn tidligere kamper i år. Glenn Inge Angell, Gratulerer!

DSC_1117

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s