Solstad til Byneset!

DSC_1109Nestemann ut av årets nysigneringer er Kattems store sønn, Thomas Solstad. Solstad har viet hele sitt fotballiv til moderklubben Kattem. Der har han vært svært delaktig i mange av Kattems gode aldersbestemte lag, blant annet da han scoret et av Kattems mål på Lerkendal i skandiacupfinalen i 2008. Det faktum å score og samtidig ta gull på Lerkendal beskriver han selv som karrierens høydepunkt.

Byneset media møtte Solstad etter eget initiativ på City Sun, Buvika for å stille han noen spørsmål.

På spørsmål om hvorfor han valgte å tre inn i den grønne drakten svarer Solstad at han kjenner til flere av guttene på laget, og gleder seg til å bli enda bedre kjent med hele gjengen. En annen ting som han mener er en stor fordel er at Byneset trener inne i Bankhallen på Melhus om vinteren. Der føler han at han virkelig får vist frem den gyldne brunfargen sin.

Solstad beskriver seg selv som kjernekar med et lurt smil og mener han kan bidra med mye humor inn i spillergruppa. Han ønsker også å legge til at hans fotballerfaring er noe han også ønsker å dele med de nye lagkompisene. Som spiller sier han selv at han er en temperamentsfull spiller med stor fart som alltid trøkker til i duellene. Videre innrømmer han at hans evne til å blø for drakta dog kan føre til en noe aggressiv spillestil.

En tidligere lagkamerat fra Kattem som også var med å vinne Skandiacupfinalen i 2008, Patrick Stegavik, beskriver Solstad med følgende ord:

«Utenfor banen er han tidenes fyr som alltid et smil på lur. Han er en terrier på banen som man elsker å ha på lag, men som man hater å spille imot».

Byneset er glad for å ha Solstad med på laget, og ønsker han all lykke til i sesongen som kommer.

VELKOMMEN!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s