Tap i sesongåpningen

Dagens sesongåpning på Gruva mot et hardtsatsende Melhus-lag endte for vår del i tårer, etter å ha tapt 1-4. En særdeles viktig kamp om avansement i OBOS-Cup, en slags gruppefinale allerede i første kamp mellom de to lagene som på papiret skal være sterkest i denne gruppa. Vi regner med at Melhus vinner sine gjenstående to kamper mot Ålen og Byåsen og ender opp med full pott, så vi må ut å vinne med god margin i de neste kampene for å henge oss på i kampen om avansement som beste to’er.

Dagens kamp var vesentlig jevnere enn resultatet viser, dessverre så slipper vi inn 2 «drittmål» i første omgang som gjør det hele veldig vanskelig. Første er et hjørnespark som skrur direkte inn på nærmeste stolpe, og mål nummer to er etter mye slurv og litt soving i de bakre rekker. Vertene økte til 3-0, før vår kjære nordmøring Ola Ørstad banket inn en redusering etter pent samspill med nyervervelsen Thomas Arnesen med drøye 20 igjen. 10 minutter før slutt kommer de igjennom og avgjør kampen til 4-1, og de 10-12 tilreisende bortesupporterne måtte dra slukøret hjem.

Den evigunge Byneset-legenden Espen Jacobsen, som så sent som i januar valgte å skifte beite etter 25 år i grønt, debuterte for Melhus i dagens kamp. En smånervøs Jacobsen plasserte seg selv på benken til dagens kamp, men pga en stygg kneskade på den ene stopperen, så ble debuten en realitet allerede etter 8 minutter. Den høyreiste stopperen klarte seg ellers meget bra i dag og vi ønsker han selvfølgelig lykke til med årets sesong i 5.divisjon.

Neste kamp kommer allerede onsdag når 6.divisjonslaget til Byåsen tar turen til Rye. Byåsen slo Ålen 4-0 på hjemmebane i dag, og er gruppeleder før onsdagens thriller. Ta gjerne turen til Rye alle som en, kampstart er klokka 20:00 og det er selvfølgelig gratis inngang. Kiosken er åpen, muligheter for en kopp kaffe og noe godt attåt blir det. Rema 1000 Byåsen Butikksenter stiller med fruktkurv til loddtrekninga.

Vel Møtt!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

3 svar til Tap i sesongåpningen

  1. Thank you for some other informative web site.The place else may just I get that kind of info written in such an ideal approach?I have a project that I’m simply now operating on, and I have been on the glance out for such info.

  2. Diogo disse:Meu, olha só. Um amigo meu embarcou pra Dublim ontem. E adivinha que revista que eu dei pra ele de presente, pra que ele use como manual de lá?!Shoot! Adivinhou?Porra, tá muito bem escrito. Bem fotografado eu nem vou falar porque é redundante…Abração

  3. Shirl sier:

    Haha, shouldn’t you be charging for that kind of kngeoedlw?!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s