På tur til Bessaker

   
                             vs.


David Bessaker Monkan og hans Bjørgan tar imot scoringskåte Espen Jacobsen og resten av disiplene i «laget fra bøgda» til kamp i fjæra med kampstart 15:00 lørdag (05.09.15)

Begge lag ligger på nedre halvdel, men det er vi som har slitt mest hittil i 2015. Bjørgan er plassert som nr. 8/11 og etter 14 kamper står Bessaker-laget med 15 poeng.

Monkans menn røk ut av OBOS-cupens første runde etter 6-0 mot et sterkt Malvik-lag (6.div), mens forrige kamp i serien endte med braktap 14-1 borte mot Stjørdals-Blink 2. 

  
Vi, ligger nest sist i avdelingen og har kun 7 poeng etter 13 kamper. Lagene vi har slått i år er Vinne (2-0) borte og dagens motstander, Bjørgan (5-0) hjemme. 

I OBOS-cupen har det gått bedre for vår del. 6-2 mot Leik i runde 1, mens Aasguten ble slått 5-3 på Rye onsdag denne uka etter en dramatisk avslutning. Runde 3 er trukket og vi må helt ut til Frøya for å måle krefter tirsdag 15.09.15 kl. 20:00. Forrige seriekamp endte med 10-3 tap mot Vuku i vår egen stue på Rye. Nok om det.
Ny kamp og nye muligheter for begge lag i dag.  Vi har med egen live-skribent i Espen Øyås. Han vil gi dere et fyldig live-referat på vår facebook-side.
 

PS! Vår totning Kim Andre Jakobsen stiller i splitter nye sko.  

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s