Høstsesong og rødbetejuice.

 VS  

Da admin ligger hjemme med nerver etter gårsdagens bryllupsfest til en»eks» Bynesetspiller, ble oppdraget om å informere publikum delegert til en tidligere poet. Delegasjonen var riktignok en-stemt.

Etter en laber sommer med tre trenings uker, en treningskamp og en cupkamp er de grønnkledde klare til dyst. En ting er sikkert; det er en helt annen gnist. Om det er lukten av doggfrisk kunstgress, tanken på flomlyset eller savnet av å være sammen på trening og kamp er uvisst. Undertegnede har sine år i klubben og vet hvor skummel den gnisten der kan være; – for motstanderen. Trenerteamet har som jeg har forstått det også sett en ny trend etter ferien.

Etter at NFF lanserte OBOS-cup for lavere divisjoner og enda lavere ble vi invitert til å delta der. Som det trivelige laget vi er takket vi så klart ja til det. Riktignok kom det et mindre beløp på ei regning til sendt like etter. Vi skulle iallefall møte LEIK FK som spiller i 6.div, i første runde. Kampen skulle arrangeres i Korsvegen, så noe hjemmelag fordel hadde vi ikke. Og som alle vet; CUP ER CUP. Kampen ble spilt sist Onsdag på sommerens varmeste dag. Gradestokken på snapchat viste hele 27grader i det vi passerte ESSO sandmoen. Om det var varmen fra stekepanna til burger`ne eller sola som traff de sosialemediers verktøy er sannelig ikke godt å si. Kamp ble det iallefall! De første 13 minuttene er vell noe av det beste fra vår side på lenge. Skal legges til at vi slapp inn et mål det første minuttet, men da Ola justerte siktet, Jimme ville lære spissene å score mål (Spilte midtstopper) og Robin fant ut hvilket motto arbeidsgiveren hans hadde så viste de grønne at de kunne. Resultatet ble 6-2 til slutt og Byneset er videre til runde 2 som spilles 2.September.

Nå må gutta ta med seg det gode spillet og resultatet inn i høstsesongen. Vanvik står klare til duell på skavlmyra stadion Kl. 15.00 idag. Om Fjord1 har satt opp ekstra gassferger er ikke godt å si. Men for publikum som ønsker å se et Byneset lag med selvtillit er det verd å ta turen. Leik var det første laget i rekken denne høsten som skulle få kjenne på Byneset`s eminente forståelse for hvordan fotball skal spilles. Nå er det Vanvik sin tur. Deretter nestemann osv. Når trenden først har snudd, så snur den helt. Vanvik skylder oss 3poeng etter et ran på rye tidligere i år. Ingen tvil om at et revansjesugent lag reiser over dammen idag. Sist kamp mot Leik gikk det rykter om EPO på venstrekanten. Antidoping Norge har enda ikke tatt kontakt. Kilder skal ha det til at det er rødbetejuice som gjør det. Om dette er rene placeboeffekten eller faktisk en realitet må gudene vite.

Poeten E.

 

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s